Bivši dečko Jennifer Lopez skinuo majicu pa se pohvalio mišićima

ALEX Rodriguez povukao se 2016. iz profesionalnog sporta, ali i dalje je predan vrhunskoj kondiciji. U posljednje dvije godine prolazi kroz transformaciju tijela. 2021. objavio je da se udebljao tijekom pandemije pa odlučio postati dosljedniji u svojim treninzima i konačno odbaciti nezdravu hranu.

Nakon prekida s Jennifer Lopez odlučio se za 54-dnevni program 54D, čija je cijena 4000 dolara, odnosno 25.116 kuna. Svi koji se uključe u program odriču se alkohola i dobivaju nutricionističke savjete kojima mijenjaju svoju prehranu. Uz to polaze treninge koji su kombinacija dizanja utega, boksa i funkcionalnog treninga, a vodi ih bivši nogometaš Rodrigo Garduño. Postoji niz pravila. Tako će vam, između ostalog, vratiti novac i isključiti vas iz programa ako se tri puta ne pojavite na treninzima.

 

Nakon toga nastavio je samostalno trenirati. Stekao je naviku dijeljenja detalja sa svojih treninga na Twitteru, Facebooku i Instagramu. Demonstrira dizanje utega i pravilno izvođenje čučnjeva te dodaje motivacijske oznake. 

A u posljednjoj objavi skinuo se do struka i pohvalio vitkom građom dok je vježbao gornji dio tijela. Uz video je dodao pjesmu Eye of the Tiger iz trećeg nastavka Rockyja. Video možete pogledati u nastavku.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.