Holivudska glumica otkrila kada ustaje radi treninga i što nikada ne bi popila

Foto: Instagram

GLUMICA Jessica Alba s 37 godina je u odličnoj formi, a mnogi joj zavide na sjajnoj koži, no to sigurno ne duguje jednom napitku.

"Probala sam sok od celera i mogu reći da čisti organizam na doista nasilan način i to traje cijeli dan. Volim sve što je dobrog okusa, ali sok od celera to jednostavno nije", priznala je za Jessica Alba za novi broj časopisa Health. 

Iako zbog obiteljskih i poslovnih obveza ne pronalazi uvijek vrijeme za tjelovježbu, kada to želi, ustaje prilično rano.

"Nekad samo želim provesti vrijeme u sobi čitajući knjigu s maskom na licu. Nekad ustanem u 5:15 ujutro i odradim kružni trening zbog kojeg se osjećam odlično", pojasnila je.

Ipak, iskreno, nije najveća obožavateljica teretane.

"Teško mi je motivirati se, ali to je kao lijek zbog kojeg se mentalno osjećam bolje. Mrzim vježbati i mislim da to ne bih mogla raditi četiri do pet puta tjedno", kaže i dodaje da joj se to zbog posla i ne bi uklapalo u ionako pretrpan raspored.

"Trenutno ne vježbam jer snimam film i nisam ništa radila pet mjeseci. Za to vrijeme se trudim paziti na prehranu. Ne pijem vino preko tjedna i jedem barem dva veganska obroka u tjednu", ispričala je.

Prioritet joj je naspavati se, ali i to je ponekad teško jer je majka troje djece u dobi od deset, sedam i godinu dana. Zato ima trik koji preporučuje svima, a zbog kojeg je uspješna u svemu što radi.

"Zatražite pomoć. Ponekad angažiram dadilju samo da bih se naspavala. Ponekad me rastereti kako bih izašla sa suprugom ili prijateljicama."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.