Jelena iz ŽNV priznala da je gubitak 45 kilograma nije usrećio: Opalila bih si šamar

SHOW Život na vagi mnoge je motivirao da promijene svoj život i navike iz temelja. No, osim s gubitkom kilograma, mnogi su se suočili s izazovima na koje nisu računali, a Jelena Putnik je jedna od njih.

Osim što je ona danas fitness instruktorica i svojim iskustvom motivira druge, putem društvenih mreža redovno govori i o svojevrsnim tabu temama. Tako je nedavno otkrila kako većina onih koji nastoje izgubiti kilograme griješe u istoj stvari, a sada je priznala da je i sama na početku transformacije imala potpuno pogrešan stav, kao i očekivanja.

Podsjetimo, Jelena je u posljednjih pet godina izgubila impresivnih 45 kilograma, ali nije sve idealno kako se čini.

Kako je otkrila, u dobi od 33 godine maštala je o gubitku 20 kilograma, bila je zabrinuta, "fizički polupokretna" i sjetna. U dobi od 38 godina ona je u sasvim solidnoj fizičkoj formi, ali i dalje je zabrinuta, nezadovoljna duplo većim gubitkom kilograma od prvobitnog cilja, a priznaje i da je "nezahvalna" te da je imala "pogrešna očekivanja".

"Ista osoba, veći ciljevi, veća nezadovoljstva", zaključila je dodavši kako je potrebno biti realan.

"Nekada bih bila presretna da izgledam kao danas. No danas sam nezadovoljna što ne izgledam kako sam si nadobudno zacrtala prije dve godine. Nemam trbušnjake, nemam žilave ruke ni separaciju quadri", priznala je.

Ipak, svjesna je da treba promijeniti način razmišljanja.

"Bahato zar ne? Baš si, kada ovako stavim misli na papir mislim: Budalo, pa imaš dve zdrave ruke i dve zdrave noge. Radiš posao koji obožavaš. Sama učiš živjeti u novom tijelu sa istom odnosno sličnom glavom. Sama se boriš (mislim na unutarnje borbe visokih ciljeva). I dalje učiš o sebi. Pa kaj ti želiš u biti? Nisi dostigla svoj cilj ili si jednostavno nekada putem svoje zamijenila tuđim za koje si mislila da su i tvoji ciljevi", poručila je samoj sebi.

Dodala je i kako joj dođe da samoj sebi opali šamar.

"Možda bih trebala šutjeti pa prezentirati kako gubitak kilograma mijenja i nosi nam gro sreće i zadovoljstva. Ma bullshit... Ako ne znate cijeniti i najmanju svoju pobjedu, pri tom mislim na doslovno i ono malo "ne" kasnom snacku ili odabiru zdravijeg obroka, ako će vam tuđa mišljenja biti važnija od vlastitog NIKADA nećete biti zadovoljni a time i sretni", napisala je u objavi uz dvije fotografije koje su nastale u razmaku od pet godina.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.