Jennifer Lopez zaplesala oko šipke: Izgleda kao da to radi godinama

Foto: Instagram

POD budnim okom svog dečka Alexa Rodrigueza, Jennifer Lopez se priprema za ulogu u filmu Hustlers u kojem će tumačiti striptizetu. Upravo zbog toga mora savladati novu vještinu – ples oko šipke – i ne troši vrijeme.

Odjevena u sportski top, kratke hlačice i štikle dobivala je instrukcije svoje učiteljice, dok u pozadini svira pjesma “I’ve Had the Time of My Life” iz filma Prljavi ples. U jednom trenutku se zavrtjela oko šipke kao da to radi godinama. 

Usvojeni pokret je završila čučnjem prema publici, što je posebno oduševilo Rodrigueza koji je u tom trenutku uzviknuo: “Oooooh!”

Iako možda djeluje prilično jednostavno, ples oko šipke je zapravo vrlo zahtjevan i potrebna je nevjerojatna snaga, posebno u gornjem dijelu tijela i rukama.

Slavna pjevačica svakako ima sve potrebne predispozicije jer već godinama trenira uz proslavljenog Davida Kirscha koji je na treninzima nimalo ne štedi. Redovito rade čučnjeve, iskorake i različite varijacije planka. 

J. Lo je ljubiteljica i metode Tracy Anderson s kojom uglavnom izvodi kardio vježbe.

“Ponekad, kad radim do kasno u noć, pomislim: 'Ja to ne mogu.' Onda si kažem da je to ipak samo sat vremena i nekako se natjeram”, izjavila je ranije Lopez i otkrila da samo u iznimnim slučajevima propušta trening, a u tome joj je podrška upravo Rodriguez koji je prati u stopu pa je tako zaljubljeni par čak i prvi dan nove godine proveo trenirajući.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.