Khloe Kardashian snimila intenzivan trening: Vježbanje je za nju imperativ

Foto: Instagram

BILO da je kod kuće ili na odmoru, Khloe Kardashian ne propušta trening. Reality zvijezda dokazala je koliko su njeni treninzi intenzivni objavivši video u kojem je pokazala koje vježbe izvodi pod budnim okom trenera Joela Bouraime.

“Mnogi ljudi me traže da objavljujem vježbe kao što sam to prije činila. Možda počnem ponovno snimati treninge. Nisam snimila svoju rutinu za trbuh ili kardio zagrijavanje, ali ovo je početak”, napisala je.

Mama jednogodišnje kćeri u videu radi niz popularnih vježbi poput burpeeja, čučnjeva i iskoraka za koje koristi dodatke poput utega ili elastične trake.

“Ovo Khloe Kardashian zove odmorom”, našalio se njen trener.

Reality zvijezda 2015. godine smršavjela je više od 18 kilograma. Ponovno se udebljala u trudnoći 2018., ali posljednjih godinu dana je odlučna u namjeri da povrati staru figuru. Njen trener je otkrio za časopis People da joj je to i pošlo za rukom pet mjeseci nakon porođaja.

“Vratila se na točku na kojoj je bila prije trudnoće. Sad želi skinuti još više kilograma i biti u još boljoj formi. Otprilike je pet kilograma dijeli do cilja”, izjavio je Bouraima u rujnu prošle godine.

“Iznimno je motivirana. Ponosi se sobom i vježba jer se zato osjeća bolje”, dodao je trener slavne zvijezde.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.