Koje muške sandale ćemo nositi ovo ljeto?

Foto: EnvatoElements

Svi se veselimo ljetu, vremenu opuštenosti, sunca i zabave na otvorenom, bez obzira ostali u gradu ii se zaputili prema moru,pa tako s porastom dnevnih temperatura raste i naša želja da ovo ljeto pronađemo idealnu laganu i udobnu obuću za sve naše ljetne avanture. Muške sandale su savršen izbor za toplije dane, pružajući nam svježinu i slobodu kretanja. No, koje su sandale trenutno najpopularnije i najprikladnije za modno osviještene muškarce ove sezone? U ovom članku istražujemo najnovije trendove i stilove koji dominiraju muškim sandalama ovog ljeta.

Koji tip muških sandala odabrati?

Muške sandale su doživjele značajan preobražaj u posljednjih nekoliko godina, prilagođavajući se promjenjivim modnim trendovima. Ove sezone, kao i proteklih, dominiraju dva stila modnom scenom: sportski i moderni. 

Sportski stil sandala izdvaja se s udobnim potplatom i remenčićima koji će se pobrinuti da vam vaše sandale pristaju kao salivene. Ove sandale su savršene za aktivnosti na otvorenom, poput planinarenja ili istraživanja prirode. Izrađene od izdržljivih materijala, poput gume ili tkanine otporne na vlagu, a poznate su po tome što ove sportske sandale pružaju stabilnost i podršku.

S druge strane, moderne sandale su elegantnije i sofisticiranije. Često izrađene od kože visoke kvalitete ili drugih luksuznih materijala, ove sandale dodaju dozu elegancije svakodnevnom izgledu. Moderni dizajni često uključuju minimalističke remenčiće ili čak metalne detalje, pružajući muškarcima sofisticiranu modnu notu bez pretjerivanja.

Postoji još jedan stil, a on kombinira performanse sportskih sandala s skandinavskim minimalizmom. Karakteristika tog stila su jednostavne anatomske natikače koje najčešće imaju dva remena i izrazito su anatomski formirane, pa ih stoga muškarci rado nose i u grad na piće s prijateljima, ali za šetnje prirodom ili obalom. U njima ćete godinama prelaziti kilometre i kilometre bez osjećaja umora u nogama, a kako su nerijetko izrađene od kvalitetnih materijala sa potplatom čak i od pluta, bit će to investicija od koje se nećete htjeti nikad rastati. Pogledajte odličnu ponudu muških sandali i natikača u ponudi answear.hr webshopa na linku i odaberite one koje će ispuniti sve vaše želje, a ako pri tome iskoristite i neku od brojnih pogodnosti prilikom kupnje, odluka će vam se višestruko isplatiti.

Koju boju možete uskladiti uz većinu odjevnih kombinacija?

Kada je riječ o bojama i uzorcima muških sandala ovog ljeta, vidljiva je široka paleta izbora. Neutralne boje poput smeđe,plave i crne uvijek su siguran izbor jer se lako kombiniraju s različitim odjevnim kombinacijama. Međutim, u trendu su također ii hrabrije nijanse poput tirkizne, narančaste ili žute koje dodaju osvježavajući i živahni izgled ljetnim kombinacijama.

Što se tiče uzoraka, tropski motivi, kombinacije kontrastnih boja i cvjetni uzorci osvajaju srca mnogih muškaraca. Ovi uzorci prenose osjećaj ljeta i odlično se slažu s opuštenim stilom rado viđenim na ulicama gradova uz more i plažama. Prugasti uzorci također su popularni, dodajući dozu elegancije i klasičnosti u izgled, a kako podsjećaju na mornarski stil prvi su izbor pri slaganju kombinacije za odmor uz more.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.