Nova Goranova cura o prehrani: Fanovi je pitali broji li kalorije i jede li slatko

OTKAKO je Goran Jurenec, hrvatski Gospodin Savršeni, objavio da je u vezi s influencericom Claudijom Lucijom, ova djevojka je u fokusu javnosti. Sa svojih 60 tisuća pratitelja na Instagramu dijeli detalje iz svakodnevice i gotovo svakodnevno odgovara na njihova pitanja. 

OSIM mode, šminke i odnosa s Goranom, njezine fanove zanima kako održava liniju. Stoga se na Instagram Storyjima odlučila posvetiti isključivo temi prehrane i tjelovježbe.

"Koliko često jedeš slatko/šećer?" upitala ju je jedna osoba.

"Pokušavam se suzdržati od slatkog preko tjedna, ali vikendom Goran i ja varamo i onda jedemo slatko bez žaljenja", napisala je Claudia Lucia.

Drugo pitanje ticalo se hit dijete - povremenog posta. Točnije, pratitelji su je pitali što misli o takvom obliku prehrane.

"Mislim da je vrlo učinkovit, ali samo ako se pravilno radi. To znači da i dalje treba paziti što se jede u vremenskom okviru u kojem je dozvoljena hrana. Ja sam slijedila metodu 16:8", pojasnila je.

"Brojiš li kalorije ili slijediš neki drugi oblik dijete?" bilo je treće pitanje.

"Ne brojim kalorije. Samo uključujem puno povrća u svoje obroke. Pijem puno vode, a izbjegavam sokove. Male promjene u životnom stilu su dovoljne. Dijete vam nisu potrebne, samo budite svjesni što jedete."

"Što jedeš prije i poslije treninga?" zanimalo je četvrtu osobu.

"Ne jedem neposredno prije treninga, samo poslije - ugljikohidrate i proteine. Tijelo nakon treninga mora oporaviti zalihe glikogena i oporaviti se", kaže Claudia Lucia.

Na koncu je otkrila i koliko često vježba.

"Pokušavam tri dana u tjednu vježbati ili otići na trčanje."

Podsjetimo, 27-godišnja influencerica je visoka 165 centimetara i ima 44.4 kilograma. Iako neki kažu da je premršava, ona odgovara da se smatra "snažnijom i zdravijom nego ikad".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.