Omiljene vježbe kojima najljepše žene svijeta oblikuju svoje stražnjice

Foto: Instagram  

ŽELITE li izgledati kao one, vježbajte kao one.  

Ni J.Lo se ne može pohvaliti samo genetikom, baš kao ni druge slavne žene svijeta, jer da bi dobile obline o kojima sanjamo i one se moraju truditi maksimalno.  

Ako vas zanima koje su njihove omiljene vježbe, jer tako možda dobijete neke nove ideje i saznanja, na pravom ste mjestu.  

Dobro smo istražili pa vam donosimo vježbe kojima slavne ljepotice gotovo svakodnevno "napadaju" svoje stražnjice.  

Od Sofije Vergare koja stražnjicu čeliči podizanjem koljena do Kourtney Kardashian koja za guzu obavezno koristi otporne trake.  

Kourtney Kardashian 

Ako se pitate kako to da najstarija sestra klana Kardashian, koja je pritom majka troje djece, ima toliko okruglu i čvrstu (prirodnu) stražnjicu, to je zato što Kourtney redovno trenira baš nju.  

Dokazala nam je to i ljetos kad je svoj Instagram punila slikama s treninga te smo otkrili da najviše uživa u vježbama s otpornim trakama, s kojima radi i čučnjeve i leg lift, a kad god joj to dozvole slobodne ruke prima se girje te s njom radi čučnjeve ili zamah.  

Njezin savjet: Nabavite si osnovne rekvizite i vježbajte kod kuće, tako ćete uvijek imati i vremena i prostora još se više posvetiti svojim atributima.   

Jennifer Lopez  

Nije tajna da J.Lo ima jednu od najpoznatijih stražnjica na svijetu i tu joj titulu nisu uzele ni mnogo mlađe kolegice, čak ni danas kad su oble guze popularnije nego ikada. A ako se još sjetimo da ima 48 godina, još više želimo znati tajnu njezinog uspjeha.   

Njezina je tajna osobna trenerica Tracy Anderson pa vam donosimo cijeli trening kakav radi i sama.  

Sofia Vergara  

Jedna od glavnih glumica Moderne obitelj stalno nas provocira uskim haljinama u kojima njezini atributi dolaze do izražaja, a iako joj je 45, stražnjica joj zaista izgleda fenomenalno.  

To je zato što Sofia doista uživa u treningu, priznao je svojedobno njezin trener Gunnar Peterson koji je otkrio da često radi tek jednu vježbu - high-knee step-ups.  

Radite kao ona: 10 - 20 ponavljanja svakom nogom, u tri serije, minimalno tri puta tjedno.   

Kate Upton  

Glumica i model Sports Illustrateda Kate Upton velika je obožavateljica vježbanja, ali rijetko kada ciljano vježba samo stražnjicu.

Radije se koncentrira na vježbe nogu, od kojih i njezini gluteusi imaju velike koristi, a najčešće vježba kod kuće, pred televizorom, na svojom omiljenoj kućnoj spravi. To je KBOX machine, koja kopira rad jedne od najjačih vježbi - deadlifta. Poznato je da se deadlift, odnosno mrtvo dizanje, preporučuje za jačanje cijelog tijela, donjeg dijela leđa te svakako i stražnjice.  

Charlize Theron  

Da bi ostala u vrhunskoj kondiciji kakvu zahtijevaju njezine akcijske uloge Charlize mora ostati u snazi, pa kad je već tako, onda radi vježbe s kojima će istovremeno tonirati tijelo i jačati snagu. 
 
A što se njezine "školske" stražnjice tiče, nju najradije vježba sumo čučnjevima, jer tako odlično utječe na onu kritičnu unutarnju stranu bedara.  
 
 
Gigi Hadid
 
S 22 godine već je odavno osvojila svijet mode, zahvaljujući prirodnoj ljepoti i skladu tijela. Doduše, još je uvijek dosta mlada da bi je mučili problemi s gravitacijom pa se zato i ne koncentrira pretjerano na složene vježbe i treninge. 
 
Ona svoju stražnjicu zato vježba na najklasičniji način - običnim čučnjevima s ispruženim rukama, ali se zato trudi često raditi jako velik broj ponavljanja. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.