Otkrili smo tajnu savršene guze Kate Hudson - zove se Booty Belt!

Foto: Instagram/Pinterest

JESTE li ikada primijetili savršenu guzu sexy Kate Hudson, jeste li ikada pogledali neku njenu vježbu kojom oblikuje tu super guzu - onda ste sigurno naletjeli na njene vježbe s Booty beltom. To je relativno noviji fitnes pojam kojeg bismo mogli prevesti kao nožni pojas, a čak i ako nemate baš takav, možete jednostavno improvizirati s klasičnim elastičnim trakama/gumama koje neće biti prikvačene za struk već ćete ih s jedne strane držati rukama, ali u svakom slučaju, fitnes stručnjaci se kunu - ovo su savršene vježbe za tvrdu, mišićavu guzu.

Pojas kakav koristi Kate Hudson kreirao je osobni trener Dominic Banks, koji je u mnogim krugovima poznat upravo po vježbama za savršene stražnjice pa ćemo mu i mi svesrdno vjerovati.

Posebno stoga što su se na Instagramu već pojavili mnogi koji su ne samo probali ovaj pojas već su osmislili mnogo različitih vježbi i daju puno savjeta kako najbolje iskoristiti ovu naoko jednostavnu, ali čarobnu "spravu".



Sprava je vrlo jednostavna - samo se namjesti oko struka, učvrsti oko tabana i spremni ste na vježbu, no unatoč jednostavnosti znajte da je vježba sve samo ne jednostavna. Svi koji su probali kažu da je pojas ubojit, no što je teže njime raditi znate da vaša guza barem dvostruko bolje "radi".

Bez jednostavnog rada nema ni jednostavnih rezultata zar ne? No, dobra je stvar što je Dominic Banks mislio na to da različite žene nemaju istu snagu niti isti stupanj istreniranosti pa pojas stiže u tri različite varijante: rozi koji je "najlakši" (iako ni taj nije baš "lagan" jer kao što vidite čak se i fitnes trenerice malo muče s njim), sivi je nešto teži (njega koristi Kate Hudson), odnosno, malo čvršći od čvrstog rozog, a crni je za one doslovno "čeličnih" mišića.

Dok ne nabavite svoj originalni Booty Belt, možete improvizirati klasičnim trakama, ali znajte - one su ipak labavije i lakše se rastežu. 

I još jedna super stvar kod ovog pojasa jest ta da stane u svaku torbicu pa s njim zaista možete imati teretanu po svojoj mjeri gdje god poželite - treba vam samo podloga na koju ćete kleknuti ili eventualno jedan "jastučić" za staviti ispod koljena.

A moramo upozoriti i na muskulfiber jer teško da ćete nakon prvog korištenja Booty Belta moći najnormalnije hodati. Toliko je ubojit, ali i toliko efektivan - jednom kada uđete u štos.

Sve za savršenu stražnjicu!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.