Ova zarazna vježba stoji iza nevjerojatne figure Hailey Bieber

Foto: Instagram

SUPRUGA Justina Biebera, Hailey Bieber, radi kao profesionalni model pa joj je održavanje nevjerojatne figure takoreći u opisu posla. Ova 22-godišnjakinja posebno je ovisna o jednoj vrsti tjelovježbe, što je otkrila časopisu US Weekly.

“Otprilike dvije godine treniram vrući pilates”, izjavila je Bieber i tako najavila novi trend u svijetu fitnessa.

Naime, većina je čula za vruću jogu koja se trenira u prostorijama zagrijanima na 37 Celzijevih stupnjeva, ali vrući pilates je relativno nov pojam na sceni. Vježbanje u zagrijanim prostorijama obećava prednosti poput bržeg sagorijevanja kalorija, boljeg mišićnog tonusa i veće elastičnosti.

“Dugo sam bila obožavateljica vruće joge. Shvatila sam da u zagrijanim prostorima lakše vježbam jer su mi mišići opušteniji i lakše se istežu”, tvrdi Hailey Bieber i dodaje da ova vrsta tjelovježbe ima i prednosti za kožu.

“Trenirajući plivate u znoju i izlazite lica crvenog poput rajčice, a to je dobro za kožu. Postala sam opsjednuta, doista je zarazno i stvara ovisnost.”

Hailey je ranije otkrila za časopis Women’s Health da ne voli vježbati pa joj je važno pronaći vrstu treninga koji joj je zanimljiv. 

Uz intenzivne treninge, brine se i o tome što jede te slijedi pravila prehrane po krvnim grupama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.