Ove zvijezde najviše rasturaju kada je u pitanju tjelovježba

Foto: Instagram 

NARAVNO da svi mi mislimo da slavne zvijezde, bez obzira pričamo li o muškima ili ženskima, vježbaju do iznemoglosti i zato izgledaju fenomenalno. Naravno, pritom imaju tri put više slobodnog vremena nego mi obični smrtnici jer su oni bogati i slavni i zato nisu kao mi.

Međutim, činjenica je da brojne zvijezde zapravo vježbaju redovito, ali ne toliko koliko možda zamišljamo. Možda malo više kada se spremaju za neko snimanje, pripremaju za ulogu, turneju ili crveni tepih, ali njihova rutina u globalu najčešće nije nešto što bi nas trebalo jako zadiviti. Pogotovo ako smatrate da je i vaša rutina na zavidnoj razini.

No zato postoje te neke zvijezde koje doslovno izgaraju na svakom treningu pa bi neke njihove snimke mogli koristiti i kao izazov tipa "napravi ako možeš".

Znate li koje su zvijezde najpredanije? Ma znate ih već pola, sigurno, jer se o njihovim fitnes/dijeta pothvatima uvijek naveliko i naširoko priča.

Predstavljamo vam 7 najnabrijanijih žena pa vi ocijenite biste li mogli s njima držati korak? Bez obzira jeste li muško ili žensko.

Candance Cameron Bure

Sjećate li se nekadašnje bucke D.J. iz Pune kuće? Više definitivno nije bucka, a o njenin treninzima brine njujorška trenerica Kira Stokes koja je tjera na svakakve "boksačke" treninge.

Khloe Kardashian 

Od svih sestara Khloe se najviše ubija u teretani. Ma zapravo, nije joj strano "zamagliti" cijelu teretanu i još odraditi dodatan trening vani jer se nedavno prebacila na režim treniranja dva puta dnevno. 

Hillary Duff 

U posljednje vrijeme Hillary Duff često objavljuje svoje treninge na Instragramu pokazajući svijetu kako se vježba. I realno, umorili smo se čak i od gledanja. 

Jessica Alba 

Ako je netko u potpunosti posvećen zdravom, fit životu, ne zbog dijete, već dobre zdrave redovne rutine, onda je to svakako Jessica Alba. Kod nje nema puno odmora, ali ni dosade jer u svojim treninzima kombinira svašta - od brzinskih, kratkih sprinteva, dvoranskog bicikla do satova plesa. 

Beyonce

Zaboravite da ona svoju rutinu odrađuje samo plesom. Iza njene linije, snage i kondicije puno je opakog rada. 

Ellie Goulding 

Malo tko zna da je ova britanska kantautorica trenirala boks pa se nemojte ni čuditi njenoj zavidnoj boksačkoj rutini. "Ponosim se svojim mišićima i svojim stavom, ne bojim se nikoga", izjavila je jednom prilikom u medijima.

Jessie J

Naoko krhka, ali samo naoko. Ova britanska zvijezda ne libi se ničega. Ako treba u jednom će danu i plankati i dizati utege i odraditi najopakiji leg day. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.