Ovo su najtraženije tenisice u 2016. godini

Foto: Instagram 

ČINI se da su tenisice postale ne samo omiljena obuća diljem svijeta, već se, barem tako kažu ovogodišnji trendovi, tenisice sve više kombiniraju za outfite na koje nekada ne bismo niti pomislili. Od treninga do svečanih prigoda tenisice su postale svojevrsni must have, posebno zato što njihov izgled više nije samo ultra sportski kao nekada. 

Danas na tržištu doslovno možemo pronaći tenisice koje savršeno stoje i na tajice, traperice, trenirku, šos, minicu - imamo ih ravne, niske, visoke i naravno - moderne platformice. A sve su to u globalu tenisice i kako su proizvođači (ne samo vodeći) prepoznali želje tržišta tako se dizajnom nastavljaju razvijati i dalje pa slobodno možemo očekivati i da će naredna 2017. godina biti "godina tenisica". 

Ako vas zanima, a vjerujemo da vas zanima, koje su tenisice bile stvarno najtraženije ove godine, ekipa portala Pop Sugar Fitness sastavila je listu uz pomoć sestrinskog portala ShopStyleod kud su prikupili podatke o tenisicama koje su se najviše tražile i kupovale. Naravno, podaci nisu mjerodavni i za naše tržište, ali - hej - i mi smo dio globalnog svijeta u kojem se sve više kupuje on-line pa su nam tako lako dostupni i svi inozemni trendovi. 

Yeezy tenisice kakve nosi i Kim Kardashian  

Balenciaga Race Runners  

 Kenneth Cole Kam 

 Valentino Open 

Adidas by Stella McCartney Alaytas 

 Comme des Garsons Chuck Taylor Play  

 A.P.C. Steffi  

Kožne Alexander McQueen  

 Superga Cotu Low-Tops  

 Adidas Gazelles  

Golden Goose  

 Vans Slip-Ons 

 Chiara Ferragni  

 Nike Juvenate  

  Nike Balance x J. Crew 

Nike Free Flyknits 

 Nike Air Max Thea

 

 Convers visoke starke  

 Adidas Superstar

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.