Ovo su tajne nevjerojatnog izgleda glumice Scarlett Johansson

Foto: EPA-EFE

SCARLETT Johansson bila je glavna zvijezda svečane premijera novog nastavka filmskog serijala o Osvetnicima. Zakoračivši na crveni tepih, ukrala je sve poglede zahvaljujući izazovnom kroju haljine koju je nosila, ali i savršeno istreniranom tijelu.

Evo što sve slavna glumica čini da izgleda toliko dobro:

1. Koristi tim trenera

Scarlett trenira s dvojicom trenera, braćom Ryanom i Ericom Johnsonom koji su s njom surađivali i na filmovima Captain America: Winter Soldier, Ghost in The Shell i Avengers: Infinity War – I. dio.

Zanimljivo je da je treneri ohrabruju da jede crnu čokoladu prije svakog treninga jer tako dolazi do otpuštanja endorfina.

2. Radi kružne treninge

Kako bi se pripremila za ulogu Crne udovice u Osvetnicima, radila je 90-minutne kružne treninge nekoliko puta tjedno. Njezin je trener u to vrijeme otkrio kako koristi bučice, elastične trake, medicinske lopte i TRX. Njezini se treninzi sastoje od različitih setova vježbi s 20 do 30 ponavljanja.

3. Disciplinirana je

"Jako cijenim disciplinu", izjavila je u vrijeme kada je snimala film Ghost in The Shell. Za tu se ulogu pripremala naporno vježbajući, zdravo se hraneći uz puno sna. 

4. Pobornica je veganske prehrane

Ne drži se strogih pravila veganske prehrane, ali većinu toga što jede je vegansko. Njeni se obroci većinom sastoje od zobene kaše, svježeg voća i povrća, salata i puno proteina. Uz sve to, jede po nekoliko malih obroka dnevno. 

Na kraju bi se moglo reći da je disciplina njeno drugo ime i da upravo njoj može biti zahvalna na tako dobrom izgledu.

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.