Pjevačica Rita Ora otkrila plan prehrane i vježbe kojima duguje svoj izgled

Foto: Instagram

RITA Ora svojim golišavim objavama redovito ostavlja bez daha svoje fanove. Pjevačica se ponosi svojim sjajnim tijelom i ne srami se pokazati grudi, trbuh, stražnjicu ili noge.

“Nisam počela vježbati da bih bila mršavija nego da bih se osjećala bolje”, otkrila je za Shape ova britanska pjevačica kosovskog podrijetla. 

Prehranu je promijenila u dogovoru s liječnikom kako bi imala više snage za česte nastupe.

“Bila sam ona djevojka koja je na turnejama jela kad je stigla. No tako se ne može dugo. Počnete razmišljati o tome koliko vam nedostaje osjećati se dobro. Posljednje dvije godine se pravilno hranim i idem u teretanu. Rezultat je da sam više fokusirana i puno više toga mogu napraviti”, izjavila je Ora.

U teretani postaje neukrotiva zvijer, kako sama kaže.

“Radim kružne treninge. Vježbam sat do dva, ovisno o tome koliko imam vremena. Radim tri kruga koja ponavljam tri puta. Fokusirana sam na bedra i stražnjicu pa radim puno čučnjeva i dižem utege”, pojasnila je i dodala kako ponekad bira i kardio trening.

“Naučila sam da morate biti strpljivi s treninzima. Ne morate se izmoriti toliko da danima poslije ne možete ništa. Bila sam stroga prema sebi dok se nisam počela osjećati bolesnom. Sada imam drugačiji pristup, uživam u vježbanju i zadovoljstvu koje poslije osjećam”, dodala je popularna pjevačica koja voli svoje obline i njima se ponosi.

I sama ponekad treba dodatnu dozu motivacije pa otkriva što onda radi.

“Kada se trebam potaknuti na vježbanje, gledam fotografije Jennifer Lopez i Kate Beckinsale. One izgledaju nevjerojatno. Kada bih mogla tako izgledati, ne bih se žalila”, kaže Ora.

Kad je u pitanju prehrana, Rita Ora kaže kako jede zdravo, ali nije stroga.

“Odabrala sam plan prehrane kojim mogu jesti puno sve dok vježbam. Ujutro pojedem dva kuhana jaja, šparoge i pola šalice žitarica s bademovim mlijekom. Za ručak jedem piletinu ili ribu s povrćem, a za večeru ribu uz povrće i pola krumpira. Jedem i užine, ali sam izbacila kruh i šećer. Ne izgladnjujem se. Važno je shvatiti što vaše tijelo treba, a svako tijelo je drugačije pa ne postoji univerzalno pravilo.”

Iako zvuči disciplinirano, kaže kako ponekad poklekne pred sirevima i vinom, no trudi se u svemu biti umjerena.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.