Slavna "ubojica vampira" nasmijala pratitelje objavom: "Samo želim trbušnjake"

SARAH Michelle Gellar, najpoznatija po ulozi Buffy iz serije Buffy, ubojica vampira, objavila je novu fotografiju na Instagramu i nasmijala pratitelje do suza. Naime, na njoj se nalazi slavna glumica dok jede komad pizze, a u opisu se poigrala riječima aludirajući da istovremeno želi gotovo nemoguće, cijelu pizzu i mišiće.

"Samo želim trbušnjake i apsolutno (abs-olutely) cijelu pizzu", napisala je naglasivši riječ "absolutely", što prevedeno s engleskog znači - apsolutno dok "abs" označava trbušnjake.


Uz ovaj genijalan opis dala je savjet za sve one kojima je neugodno jer se brinu što će dostavljači hrane misliti o njima.

"Kad naručite pizzu i dostave vam ju, prije nego dostavljač ode, iako ste sami kod kuće, viknite - stigla je pizza! Tako vas neće biti sram pred njim. Ne mora znati da je cijela pizza samo za vas", poručila je svojim pratiteljima.

Nije trebala dugo čekati da i mnogi drugi priznaju kako i sami često koriste isti trik.

"To i ja radim. Sram me jer sama naručim dvije pizze", "Apsolutno se slažem", a neki su se našalili i napisali: "A što ako si sam doma, a ipak dobiješ odgovor: "Evo me".

Iako su mnogi obožavatelji oduševljeni fotografijom i savjetom koji je dala, nekima baš i nije drago zbog njene objave.

"Ovo je najgora slika koju sam mogla vidjeti. Počela sam s planom zdrave prehrane i sad, kad ovo vidim, samo razmišljam o pizzi", napisala je jedna obožavateljica.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.