U kakvim gaćama najčešće spavate?

Foto: 123rf

AKO želite očuvati zdravlje svojih genitalija nije baš poželjno da u krevet liježete u slip gaćama, čak ni u uskim, modernim boksericima. Onima "starima" - širokima - u njima možete, ali najbolje bi ipak bilo da spavate goli. 

Želite li imati zdrav penis, optimalan broj aktivnih spermija i sve "to" držati čistim i mirišljavijim do jutra, onda svakako pokušajte uvesti u naviku spavanje bez gaća. 

Tako vam barem savjetuje doktor Brian Steixner s Instituta za muško zdravlje iz New Jerseya koji je istaknuo nekoliko razloga zašto bi vaše genitalije trebale biti slobodne tijekom noći. 

Naime, kako je objasnio ovaj stručnjak za seksualno zdravlje i urologiju - muškarac koji je još u naponu snage i želi jednoga dana postati otac, treba čuvati svoje zdravlje i ne dopustiti loš utjecaj na njegovu spermu. Sperma, da bi njena proizvodnja bila optimalna, mora biti "čuvana" i u optimalnoj temperaturi, a noću - u stisnutim gaćama, stisnutih nogu, pod prekrivačem, zna doista biti prevruće. 

To bi posebno trebali znati muškarci koji se trude napraviti dijete. 

Ali nije jedino neplodnost problem zbog kojeg bi muškarci trebali spavati goli. 

Prema njegovom mišljenju veće temperature mogu dovesti i do pojave različitih bakterija u predjelu genitalija koje mogu uzrokovati infekcije i iritacije kože. I to opet samo radi stisnutih "užarenih" gaća.  

I zato muškarci, ne bojte se da ćete se prehladiti, uostalom, ovako ćete povećati šanse da vam koža koja će s genitalijama slobodno disati tijekom noći, bude ljepša i mekša. A žele vole lijepu i glatku (koliko je moguće) guzu. 

A ako se bojite da nećete moći spavati goli, bez brige, jer on jamči da će vam spavanje gole kože omogućiti čak i kvalitetniji san. 

Koliko puno razloga da večeras jednostavno skinete gaće. Uostalom, tko zna, ako imate partnericu, možda vam se baš zbog toga večeras i posreći!

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.