Znate li što Kim Kardashian jede na svoj "cheaty day"? Mmm

Foto: Instagram 

BEZ obzira volite je ili ne Kim Kardashian jednostavno će svakim svojim potezom intrigira javnost. Otkako je u prosincu prošle godine rodila svoje drugo dijete, Saint Westa s kojim je prikupila priličnih 27 kilograma, Kim danas intrigira svijet svojom čeličnom voljom da (p)ostane u top formi. I uspijeva joj. Dosad je skinula već gotovo 22 trudničke kile i ne posustaje u svojoj namjeri da skine i ostatak. No, kao i najzagriženiji među vama, i njoj ponekad dođe da si "omasti brk" pa za vrijeme svog dana odmora od dijete uživa u  ni manje ni više nego kaloričnoj bombi zvanoj prženi sir i burger!

Kim je inače velika pobornica Atkinsove dijete s kojom je, uz redovne treninge skinula famoznih 22 kilograma u sedam mjeseci. No ne pridržava se ona tek klasičnog Atkinsa - draži joj je takozvani Atkinson 40 - koja podrazumijeva dnevnu konzumaciju 40 grama ugljikohidrata s vlaknima, oko 170 grama proteina podijeljenih na tri-četiri obroka u danu te dosta nezasićenih masti koje unosi u svoj organizam.

A iako joj "Atkins" dozvoljava tu i tamo gricnuti malo poluzdrave porcije kao što je maslac od kikirikija i zdrave čokolade - cura jednostavno nekada mora napraviti ono što cura mora napraviti - omastiti brk.

Njen je izbor prženi sir i kao mini dodatak - burger, jer cura osjeća da joj baš to treba da si popravi dane u kojima striktno pazi što jede.

Budite stoga kao Kim i dozvolite sebi s vremena na vrijeme malo nezdrave navike, učinit će dobro vašoj psihi. Pogotovo ako vam dijeta, kao njoj, dobro sjeda. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.