Idemo po dućanima: Harissa ima nove BBQ pakete, u Žapcu Nescafe za 0.69 eura

Foto: Index

NA INDEX RECEPTIMA smo u svakodnevnoj potrazi za novim, zanimljivim, povoljnim i neobičnim proizvodima u dućanima. Evo što smo našli prošli tjedan.

U Mülleru smo našli Duplo prutiće s okusom kokosa, kutijica od 182 grama košta 2.64 eura. Kakvi su, pročitajte ovdje.

Ovaj sir našli smo u Sparu, pakiranje od 200 grama košta 3.58 eura.

U Žapcu smo našli top ponudu, Nescafe Iced Latte s okusom slane karamele za 0.69 eura (kutija s osam vrećica). Probali smo i sladoled Häagen-Dazs s okusom slane karamele, ovdje su dojmovi.

Jeste probali ovaj Ki-Ki sladoled?

Lindemans Kriek u Konzumovom hladnjaku nas je totalno iznenadio. Peti element od Daruvarske pivovare češće smo nalazili u staklenim, smeđim bocama, ali ove limenke su skroz simpa, a našli smo i Burinu Tornado IPA-u.

Humus srpskog proizvođača Ribella našli smo u Plodinama, pakiranje od 200 grama košta 2.52 eura, a ima ih više vrsta - klasičan, ljuti s čilijem, s prženim lukom, maslinama, bučinim sjemenkama te rajčicom i češnjakom.

Raspametimo se svaki put kad uđemo u Harissu

Harissa je moderan bazar začina, opisuju se tako i sami. Drže više od 300 začina i 150 čajeva. Ukupno imaju osam maloprodajnih dućana u Zagrebu, Rijeci i Splitu (adrese su ovdje), ali i web shop. Proizvodi su u rinfuzi i nama je najdraže kupiti manje pakiranje po 30 grama kako bismo uvijek imali svježije začine.

Postoji i dosta dobar izbor šarenih šećernih jestivih perlica za torte i kolače pa i slastičari, što profesionalci, što amateri, imaju razloga za svratiti. Osim začina i mješavina, imaju i razne prahove, poput onog od cikle ili maline, koje koristi sve više kuhara amatera.

U ponudi su i poklon paketi, a najnovija je poklon kutija BBQ Selection s Old Texas chipotle BBQ i Old Texas BBQ umacima (ovisno o tome volite li blago ili ljuto) te dvije epruvete sa začinima - začinska mješavina Virginia odrezak i dimljena sol hickory.