8.9 milijuna pregleda: Mačka ima bijesne reakcije na svoj rep

Screenshot: TikTok

OSMOGODIŠNJA mačka Tulip nedavno je postala hit na internetu zbog svoje urnebesne reakcije na vlastiti rep. U videu koji je na TikToku pregledan više od 8.9 milijuna puta, Tulip bijesno grize svoj rep.

Tulip je spašena iz skloništa, gdje je mjesecima bila zatvorena u malom kavezu nakon što ju je vlasnik ostavio. Iako njezina ljutnja na rep izgleda smiješno, zapravo je simptom tjeskobe s kojom se bori već neko vrijeme.

@ginaandjoel #funnyvideo #cat #catsoftiktok #funny #wednesday #cats #tabbycat #funnycats #funnycatsoftiktok #laughter #haha ♬ original sound - ginaandjoel

Tulipin put do pronalaska doma punog ljubavi nije bio jednostavan. Gotovo godinu dana nitko nije želio udomiti Tulip zbog njezinih problema s tjeskobom. No, njezina skrbnica, Gina DiCaprio, odlučila ju je zadržati jer ju je zavoljela i razumjela njezine potrebe.

Sada Tulip dobiva najbolju moguću njegu, uključujući terapiju za smanjenje tjeskobe, ali njezina redovita borba s repom i dalje nasmijava sve koji je vide. Gini, koja vodi brigu o Tulip, već je naviknula na taj prizor, pogotovo kada se Tulip osjeća zanemareno.

Tulip možda ima svojih tjeskobnih trenutaka, ali je također dokaz da uz malo strpljenja i puno ljubavi svaka mačka može pronaći svoj sretni dom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.