"Ovako izgleda pas slomljenog duha": Tužni Čarli traži novu obitelj

Foto: TikTok

PAS ČARLI je izgubljen i prestrašen lutao ulicama Osijeka sve dok nije naišao na jednu dobru ženu koja mu je odlučila pomoći u traženju nove obitelji. Iako je u tom trenu Čarli izgledao kao pas slomljenog duha, nije mu dugo trebalo da se opet sprijatelji s ljudima.

"Ovako izgleda pas slomljenog duha. Ovako izgleda pas koji je shvatio da je ostavljen daleko od svoje kuće, i da, koliko god ulica obiđe, neće pronaći nikoga poznatog", započinju objavu na Facebooku volonteri azila u Osijeku. 

"Sreća pa je naišao na ženu koja nije prošla pored njega kao svi do tada. Koja je skužila da je izgubljen i pogubljen i odlučila mu pomoći", pišu volonteri u opisu videa koji je snimljen taj dan kada je Čarli spašen s ulice.

Čarli

ovako izgleda pas slomljenog duha. ovako izgleda pas koji je shvatio da je ostavljen daleko od svoje kuće, i da, koliko god ulica obiđe, neće pronaći nikoga poznatog... i sreća pa je naišao na ženu koja nije prošla pored njega, kao svi do tada. koja je skužila da je izgubljen i pogubljen i odlučila mu pomoći. rana od lanca oko vrata, strah... to su bile prve stvari koje je pokazao. već kroz dva dana sprijateljio se i sa jednim dječakom, pa ako imate klince, Čarli bi im bio divan prijatelj! ovaj video je video od prvog dana kad je spašen sa ulice! u međuvremenu je dobio ime Čarli, dobio je i smještaj i jednu Dajanu koja pazi na njega da mu ništa ne fali do pronalaska svoje obitelji. čipiran je i cijepljen, a na upite odgovara u našem inboksu :)

Objavljuje Azil Osijek-volonteri u Srijeda, 9. studenoga 2022.

Osim što je imao rane od lanca oko vrata, Čarli je bio jako prestrašen kad su ga pronašli. Ali unatoč tome, u rekordnom je roku pronašao novog prijatelja. "Rana od lanca oko vrata, strah... To su bile prve stvari koje je pokazao. Već kroz dva dana sprijateljio se i sa jednim dječakom, pa ako imate klince, Čarli bi im bio divan prijatelj!"

"Ovaj video je video od prvog dana kad je spašen sa ulice! U međuvremenu je dobio ime Čarli, dobio je i smještaj i jednu Dajanu koja pazi na njega da mu ništa ne fali do pronalaska svoje obitelji. Čipiran je i cijepljen", poručuju iz osječkog azila i podsjećaju da Čarli dežura na Facebooku i čeka poruku potencijalnih udomitelja.