Hotel u Engleskoj u ponudu uveo jogu s lemurima i to izgleda preslatko

Screenshot: YouTube

JOGA sa psima i kozama svima je poznata, no u Englesku je stiglo nešto posve novo što oduševljava svijet. Radi se o lemogi - jogi s lemurima - na koju možete otići samo u hotelu Armathwaite Hall. Za neobično iskustvo vježbanja možete se predbilježiti u sklopu paketa u luksuznome hotelu.

Lemuri dolaze iz obližnjeg zaštićenog parka prirode u kojem se slobodno kreću. U promo videima prikazani su lemuri koji znatiželjno obilaze polaznike lemoge, mašu repovima te povremeno skaču na nekoga od njih. Direktor hotela i parka prirode kaže da su životinje idealni partneri za vježbanje joge.

Pojašnjava da oni neke položaje ''izvode'' instinktivno. Često su, primjerice u lotos pozi jer se na taj način pokušavaju zagrijati na suncu. Isto tako, naglasili su da je njihova ponuda ljude potaknula na vježbanje joge i to ih oduševljava.

"Vrijeme koje provedemo vani najčešće provodimo sa životinjama. Znamo kako to djeluje na nas pa smo željeli da i naši gosti osjete isto", rekao je direktor hotela Robinson. Biste li vi ikad otišli na sat lemoge? 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.