Napušteni psić prvi put otišao u restoran, njegova reakcija rasplakala je mnoge

Screenshot: TikTok

KORISNIK TikToka @aguyandagolden na svom je profilu objavio video koji je mnogim gledateljima natjerao suze na oči.

Video prikazuje Elliota, petomjesečnog štenca, koji svoje dane provodi u skloništu Anderson County PAWS u SAD-u. Korisnik je rekao da je Elliot najplašljiviji pas kojeg je ikada upoznao, a u skloništu je završio jer nije odrastao u primjerenim uvjetima budući da je njegov prošli smještaj bio prenapučen.

@aguyandagolden Elliot is a 5 month old puppy that was surrendered to the shelter do to a crowding situation. He caught our eye walking through the shelter because he was the one dog that didn’t come to their kennel door. We knew he would be a challenge, and that’s why we felt like he was the one to feature. For over a month people have walked past him because of his current state, but even after a few hours with us, we started to see glimpses of the best dog. Help us get Elliot a permanent hime, visit Anderson County PAWS and adopt him! #dog #dogs #dogsoftiktok ♬ original sound - AGuyandAGolden

Elliot je mjesec dana proveo u skloništu i nije zanimao ni jednog udomitelja jer je jako plah. Kako bi mu pomogao pronaći zauvijek dom, @aguyandagolden proveo je jedan dan uz Elliota, a snimku njihovog druženja objavio je na TikToku. Elliot je tako posjetio trgovinu za ljubimce i dobio novi povodac, a s vremenom se čak opustio i prestao se skrivati.

Na kraju dana, @aguyandagolden odveo ga je u restoran prvi put i kupio mu taco, jer su mu djelatnici skloništa rekli da je Elliot potpuno nezainteresiran za hranu i ne želi jesti zbog stresa. Štenac je na početku bio oprezan i uplašen, ali na kraju je ipak pojeo taco i malo se oraspoložio prije povratka u sklonište. 

Iako je snimka koja predstavlja Elliota objavljena prije četiri dana, skupila je više od dvjesto tisuća pregleda i uhvatila pažnju brojnih potencijalnih udomitelja. Prema najnovijim komentarima, Elliot je prije dva dana dobio svoj sretan završetak i otišao u zauvijek dom.