Netko je ostavio skotnu kujicu. Spasila ju je žena velikog srca

Screenshot: TikTok

Priča o skotnoj zlatnoj retriverici, koja je okrutno napuštena i prisiljena se okotiti na otvorenom, potresla je srca ljubitelja životinja diljem svijeta. Stephanie Garcia podijelila je srceparajući video na svom TikTok profilu u kojem se vidi kako svjetiljkom osvjetljava prostor ispod svoje kuće i otkriva uplašenu zlatnu retrivericu okruženu štencima.

Toga dana, kada se Honey okotila ispod kuće, Stephanie i njezina kći odmah su reagirale. Puzeći na trbuhu, uspjele su doći do kujice i njezinih štenaca. Honey im je dopustila da uzmu njezine štence i zamotaju ih u tople deke prije nego što su cijelu obitelj unijele u kuću.

Prljava, blatnjava i prekrivena buhama, kujica se očajnički sebrinula za svoje štence koji su sada bili na sigurnom i toplom, dok je Stephanie radila na tome da ih sve dovede u punu snagu.

@..auntsteph #chasingtoddlersat50🥹 #fyp #doglover #puppiesoftiktok ♬ original sound - 7plus

Garcia nikada nije imala psa, niti je željela psa, a ni odgovornost koja dolazi s posjedovanjem psa, ali čim je pronašla Honey i njezine štence, postali su "obitelj".

Honey je okotila ukupno 11 štenaca, ali samo četiri su preživjela. Osim toga, Honey je hitno odvedena veterinaru nakon što je pretrpjela napadaje. Otkriveno je da ima srčanog crva. Stephanie je odlučila platiti terapiju i napustiti posao kako bi mogla brinuti o Honey i njezinim štencima 24 sata dnevno.

@..auntsteph #chasingtoddlersat50🥹 #fyp #puppiesoftiktok #dogloversoftiktok ♬ Baby Dog Doggie - Venom
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.