Pet hrabrih beba s parvovirozom i dalje se bori za život. Pomozite im

Volonteri

OVIH pet hrabrih beba još je u stacionaru Klinike za zarazne bolesti na Veterinarskom fakultetu u Zagrebu. Njihova spasiteljica Ivana dovela ih je u četvrtak oko ponoći iz Trogira jer su bile na rubu života.

Bebe se polako oporavljaju, no njihova borba još nije gotova. Parvoviroza je vrlo zarazno oboljenje u pasa uzrokovano izrazito otpornim parvo virusom. Klinički se manifestira povraćanjem, proljevom, jakom dehidracijom i visokim letalitetom, naročito u štenadi.

Ove bebe se svaki dan bore za život, a djelatnici Klinike za zarazne bolesti daju sve od sebe kako bi ih spasili. Uz pomoć dobrih ljudi, Ivane i njenih prijatelja te volontera Helping Animals, dosad je prikupljeno oko 3500 kn.

No liječenje je skupo jer su malci infektivni pacijenti i zahtijevaju intenzivnu skrb 24 sata. Bebama se mora vaditi krv kako bi se vidjele razine kalija i glukoze, svaki dan su na infuziji i lijekovima protiv povraćanja i proljeva.

Borba je teška, ali vjerujemo da će se izvući. Ako možete pomoći, Ivana i njeni prijatelji vas mole da mislite na bebe i da im pomognete pokriti troškove liječenja.

Uplate možete izvršiti na račun Đovana Milas, Trogir, IBAN HR7923300033283088993 s naznakom 5 hrabrih beba ili na pay pal liveloveseego@gmail.com. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom clanku vezanom uz kucne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.