Psu se zbog zanemarivanja krzno pretvorilo u dredove, odmah je odveden na makeover

Screenshot: TikTok

SIMON je 11-godišnji Shih Tzu kojeg su nedavno s ulice spasili volonteri neprofitne organizacije za zbrinjavanje životinja KC Pet Project. Kada su ga pronašli, bili su u šoku zbog njegovog zapuštenog izgleda te su ga odmah odveli k veterinaru, a zatim i u salon za uljepšavanje.

Njegovo krzno bilo je masno, čupavo i zapetljano te su mu se po cijelom tijelu stvorile nakupine dlaka koje su sličile dreadlocksima. Činilo se kao da su iza Simona godine zanemarivanja i volonteri su se bez premišljanja odlučili priuštiti mu kompletni makeover.

@kcpetproject

This is an amazing transformation. ##kansascity ##shelterdog ##kcpetproject ##animalshelter ##matteddog ##transformation

♬ Sad Sadness (Piano & Orchestra) - Melancholic Music Sentimental Emotional Instrumental Love Song - Sad Piano Music Instrumental Collective Australia

Na TikToku su objavili video njegove transformacije te su otkrili da je osoblje salona radilo više od dva sata te da su s njega skinuli gotovo četiri kilograma zapetljane dlake.

Video je na TikToku pregledan više od 39 milijuna puta, a brojni komentatori nisu skrivi oduševljenje transformacijom.

"Izgleda kao potpuno novi pas", napisao je jedan korisnik.

"Njegove prijašnje vlasnike treba uhititi", "Ovo je pretužno, sad se sigurno osjeća bolje", "Napravili ste odličan posao", nizali su se komentari.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.