Vlasnici postavili ogradu kako bi spriječili psa da skače u bazen. Plan se izjalovio

Screenshot: TikTok

Psi, baš kao i ljudi, žude za uživanjem u suncu čim stignu topliji dani. Međutim, ljetne aktivnosti uključuju i kupanje, kojem zlatni retriver Tucker ne može odoljeti. Srećom, njegovi vlasnici u dvorištu kuće imaju bazen, ali nije im baš zgodno nekoliko puta dnevno nagovarati Tuckera da izađe iz vode.

Zbog toga su došli na ideju da postave ogradu između travnjaka i bazena nadajući se da će to spriječiti njihovog voljenog ljubimca da potrči i skoči u vodu svaki put kad mu otvore vrata od kuće.

Ograda očito nije bila najčvršća, jer je retriver u par minuta uspio napraviti dovoljno mjesta da se provuče i okupa u osvježavajućoj vodi.

@tuckerbeansmama Hes at it again!!! #badboy #goldenretriever #doglover #animallover #dogsoftiktok #dog #cutedog #furmom #dogmom #memorialdayweekend #jersey #swim #country #love ♬ original sound - Kristy

"Što to radiš? To nije lijepo", viče u pozadini viralnog videa objavljenog na TikToku vlasnica krznenog nevaljalca. Međutim, Tucker se uopće ne obazire na gazdaricu i nastavlja bezbrižno plivati. Video možete pogledati u nastavku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.