ZADAR Besplatno predavanje o zaraznim bolestima kod pasa

 Foto: 123rf.com

U ČETVRTAK, 24.svibnja u večernjim satima Kinološka Udruga Malinoisa iz Zadra organizira predavanje "Prevencija zaraznih i nametničkih bolesti" na prostorima kluba u Privlaci.

Predavanje vodi univ.mag.spec.med.vet. Krešimir Martinković koji je djelatnik Klinike za zarazne bolesti Veterinarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu već dugi niz godina.

Prevencija zaraznih i nametničkih bolesti kod pasa je bitna za sve vlasnike kako bi znali na koji način pravilno reagirati i pomoći svom ljubimcu da što dulje bude zdrav. 

Često naši ljubimci završe kod veterinara kada su već u kroničnoj fazi neke bolesti te je vrlo bitno prepoznati simptome na vrijeme i zapravo najbitnija je prevencija. 

Kinološka Udruga Malinois Zadar je osnovana s ciljem promicanja, razvitka i unapređivanja kinologije u Republici Hrvatskoj kroz uzgoj, obuku, izlaganje na izložbama, sudjelovanje na natjecanjima u radu školovanih pasa i zaštitu pasa, posebno belgijskih ovčara, u skladu s principima kinološke etike i zakona. 

Mjesta za predavanje su ograničena, a sve informacije možete dobiti na Facebook stranici KU Malinois Zadar ili na kontakt broj 0955090460, a prijaviti se možete i na e-mail: ku.malinois.zadar@gmail.com

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom clanku vezanom uz kucne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.