13 godina kasnije: Gdje su danas zvijezde prve sezone Big Brothera?

Foto: Facebook/Instagram

PROŠLO je gotovo 13 godina otkako je u Hrvatskoj emitirana prva sezona Big Brothera. Bio je to dotad najgledaniji program na nekoj hrvatskoj televiziji, a natjecatelji su postali prepoznatljiva lica gotovo preko noći.

Pobjednik Saša Tkalčević iz Bjelovara danas živi u Švedskoj, a u potpunosti je promijenio imidž. Osvojeni novac je uložio u vraćanje dugova i kupnju kuće, postao je djed kad je njegov 16-godišnji sin dobio dijete, a godinu i pol nakon toga razveo se od supruge s kojom je bio u braku 19 godina. Kao razlog naveli su nedostatak strasti, no tvrdili su da će ostati u dobrim odnosima. Kasnije se oženio medicinskom sestrom Mirelom,a zajedno su postali roditelji sinčića Nea.

Najviše koristi od sudjelovanja u Big Brotheru imala je Antonija Blaće, kojoj je show lansirao voditeljsku karijeru. Osim narednih sezona Big Brothera, vodila je i Fear Factor, Hrvatska traži zvijezdu, Survivor, X Factora Adria i brojne druge emisije te radila i kao radijska voditeljica. Kako nam je rekla prije dvije godine, veće posljedice slave nije osjetila, osim što su je jednom prepoznali na granici. Udala se za vaterpolista Hrvoja Brlečića, zbog kojeg dio vremena živi u Italiji.

U regionalnom Big Brotheru lani se pojavio Alen Macinić Svizac. Iako nije dogurao do pobjede, nakon izlaska iz BB kuće oženio je dugogodišnju djevojku Liviju, s kojom je kasnije sudjelovao u showu Mijenjam ženu. Ona je u toj emisiji na nekoliko dana otišla kod Rade Vasića, dok je njegova supruga Rada došla u Alenovu kuću.

Zdravko Lamot i danas živi u rodnom Samoboru, a bavi se web marketingom. S prijateljem je pokrenuo dva portala, a začetnik je i Fantasy Land Pool Partyja u Samoboru. Na vjenčanju Antonije Blaće bila je još jedna natjecateljica, Ana Gotovac koja je nakon showa diplomirala na Ekonomskom fakultetu, a danas radi u struci. Četvrta finalistica prve sezone bila je Marina Bajlo, koja je nakon Big Brothera neko vrijeme radila kao TV voditeljica, no kasnije se vratila u rodnu Pulu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.