18+ spot 28-godišnjaka oduševio milijune: "Za sve hetero tipove s kojima sam bio"

Screenshot: YouTube

AUSTRALSKI pjevač Troye Sivan objavio je novi album (Something To Give Each Other) i uz njega i videospot za novu pjesmu One of Your Girls. Spot je u veoma kratkom vremenu izazvao niz reakcija.

Pjesma govori, kako je 28-godišnjak otkrio u intervjuu za People, o "seksualnim i kompliciranim odnosima s muškarcima koji sebe smatraju heteroseksualcima". U njoj Australac govori o noćima koje je proveo s muškarcima koji se izjašnjavaju kao heteroseksualci i koji ga, nakon seksualnih odnosa, ignoriraju kao da se ništa nije dogodilo.

"Give me a call if you ever get lonely/I'll be like one of your girls or your homies/ Say what you want, and I'll keep it a secret/ You get the key to my heart, and I need it (op.a. Nazovi me ako se ikad budeš osjećao usamljeno/bit ću kao jedna od onih cura tvojih prijatelja/reci što želiš, bit će to tajna/imaš ključ mog srca, a ja ga trebam)", glase stihovi pjesme za koju je snimio i vrući spot.

Pretvorio se u "fantasy verziju sebe"

U spotu uz Sivana glumi američki pjevač Ross Lynch. Sivan glumi "fantasy verziju sebe". Točnije, pretvorio se u ono što on smatra tipom osobe s kojom su gore navedeni muškarci htjeli provoditi vrijeme - konvencionalno prekrasnu ženu. Ross glumi heteroseksualnog muškarca kojeg Sivan, u liku žene, pokušava zavesti.

Inspiraciju za izgled ženskog lika potražio je u izdanjima Britney Spears i Christine Aguilere s početaka 2000-ih. "Nikada se prije nisam našao u drag ulozi, ali sam oduvijek to želio, i bilo je to stvarno lijepo, zabavno iskustvo", zaključio je o spotu koji je u 24 sata pregledan preko milijun i pol puta na YouTubeu.

"Kao homoseksualac koji se zaljubljivao u mnogo heteroseksualnih muškaraca, ovo je tako dubok i prekrasan izraz nečega što je duboko ukorijenjeno u iskustvo svake homoseksualne osobe. Kad bih barem mogao biti 'jedna od njegovih djevojaka'", "Ovo je najbolji spot ikad, pogledala sam ga 1000 puta", "Ne znam tko mi se više sviđa od vas dvojice, predivni ste", "Sada je ovo budućnost. Hvala Troyeu što uvijek pomiče granice", "Najseksi spot ikad", samo su neki od komentara.

Pročitajte više