"Nadam se da moj dečko neće ovo vidjeti": Cura objavila snimku plesa pa očarala sve

Screenshot: TikTok

TIKTOK je preplavila snimka djevojke u plavoj trenirci koja je svojim plesnim pokretima očarala ljude i svi se pitaju tko je ona. Tiktokerica Laura Sophia iz Portorika postala je viralna senzacija na platformi nakon što je objavila video na kojem pleše uz CPK Shawnovu verziju pjesme Pop Like This Pt. 2.  

Djevojka u plavoj trenirci 

Sophia je nosila ružičastu majicu kratkih rukava i plavu trenirku, a tiktokeri su je brzo prozvali "djevojka u plavoj trenirci". 

@laurasophiasotopr

tratando el bailesito de tyla 🕺

♬ som original - ciel

Sophia je pokazala plesne pokrete u stilu bacardija, vrste južnoafričkog plesa, zbog čega je privukla pažnju, a mnogi su je usporedili s popularnom južnoafričkom pjevačicom Tylom, poznatom po toj vrsti plesa. 

Viralna senzacija 

Snimka je pogledana više od 91 milijun puta i prikupila je čak 12 milijuna lajkova te mnogi hvale plesne vještine tiktokerice. 

"Konačno sam pronašao djevojku u plavoj trenirci", "Kako se uspijevaš tako kretati?", "Tyla, jesi li to ti?", "Nadam se da moj dečko neće ovo vidjeti" i "Tyla te mora zaposliti", samo su neki od komentara. Inače, Sophia je navela da ni sama ne zna kako je uspjela otplesati svoj viralni ples te dodala da "samo voli plesati".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.