A gdje je Simona? U Međugorju, slavi Gospodina

Foto: Facebook

SIMONA IŠTVANOVIĆ ili, kako je sigurno bolje pamtite, Simona Gotovac, odavno se povukla iz medija.

Nije nepoznanica da Simona više nije "prljava ovčica", kako je sama u svojem govoru u jednoj zagrebačkoj crkvi prošle godine kazala, te da joj je od Guccija, Prade i Versacea sad puno draži Isus.

Bivša starleta još uvijek je prilično aktivna na društvenim mrežama, a njih pretežno koristi da bi komunicirala s drugim prijateljima vjernicima. Pa se tako prije nekoliko dana pohvalila i svojem posjetu Međugorju, a ispod fotografija, na kojima je se može vidjeti smeđe kose i u majici s natpisom "Jesus Loves You", ostavila nekoliko komentara koji jasno prikazuju što joj je u životu trenutno najbitnije.

Primjerice, na komentar Ivana Dominika Iličića s kojim je pozirala na dvije fotografije, napisala je: "Predragi brat Ivan Dominik Iličić. Divan je naš Gospodin i hvala Mu što nas toliko ljubi. Hvala našoj Majčici koja je providjela naš susret, baš sam radosna kad vidim koliko se Gospodin proslavlja u tvom životu i životima mnogih. Hvala Mu i slava Mu brate moj". Slično izgledaju i drugi njezini komentari: "Draga naša u molitvi sa nama, a uskoro se vidimo i zajedno slavimo, hvalimo i zahvaljujmo našem Ljubljenom", samo je još jedan od primjera.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.