Adria Music Conference: Predavanje Josipe Lisac, radionica Škole pjevanja Husar & Tomčić i brojna druga događanja

REGIONALNA glazbena konferencija u najjačem izdanju dosad dogodit će se u Umagu kroz svega nekoliko dana. Josipa Lisac, Nina Badrić, Damir Urban, The Shapeshifters, Rod Philips, samo su neki od svjetski priznatih glazbenih stručnjaka koji dolaze u Umag.

Jedina glazbena konferencija u Hrvatskoj Adria Music Conference održava se u Umagu  01. i 02. lipnja 2012. u hotelu Melia Coral, hotelske kuće Istraturist. Za svega nekoliko dana Istra će postati regionalni centar glazbene industrije, a na konferenciju dolaze vodeći stručnjaci iz glazbene industrije iz svijeta i regije.

Predavanje će održati i Josipa Lisac


U dva dana na rasporedu će biti vrlo zanimljivih predavanja. Diva Hrvatske glazbene scene Josipa Lisac održat će predavanje pod nazivom "Glazba jučer i danas… magla svuda oko nas". Jedan od najboljih njemačkih glazbenih producenata i DJ-a, koji će nastupiti i na velikoj pozornici Umaginationa, Marco Sonce, predavat će na temu "Prošlost, sadašnjost i budućnost dance glazbe u Europi". Mogul radio svijeta koji dolazi iz SAD-a i koji je već više od 20 godina u svijetu radija na samom vrhu, Rod Philips, u Umagu će održati predavanje nazvano "Radio Alla Grande".

Na AMC-u će se odviti i brojne zanimljive radionice: nakon uspješne prošlogodišnje radionice The Shapeshifters se vraćaju i ove godine na AMC. Stručnjaci SAE instituta predstavljaju niz radionica o naprednim tehnikama produkcije glazbe, a ove će se godine u sklopu AMC-a prvi puta održati i RBMA Session. Vodit će ga Zed Bias, jedan od pionira britanskog bass i dubstep zvuka.

Centar edukacije za glazbene producente EMI predstavit će zanimljiv koncept radionice koji uključuje proces modernog miksanja glazbe te usvajanje znanja o općoj produkciji elektronske glazbe, uz producentsko natjecanje u kojem će sudionici sami stvarati elektronsku glazbu.


Radionicu će održati Škola pjevanja Husar & Tomčić

Svoju radionicu imat će i Škola pjevanja Husar & Tomčić. Ova radionica ponudit će uvid u tajne studijskog pjevanja i predstaviti školu repanja u suradnji s poznatim glazbenikom i producentom Baby Dooksom. U suradnji s EMI edukacijskim centrom voditeljice će predstaviti show-case kako u 30 minuta napraviti kompletnu pjesmu.

Za adrenalinska uzbuđenja posjetitelja tu su i panel diskusije u kojima sudjeluju zanimljive i stručne osobe koje će u međusobnim razgovorima pokušati odgovoriti na neka od gorućih pitanja u glazbenom businessu.

U zabavnom programu AMC-a 01. lipnja nastupit će Damir Urban, a u noćnim satima na redu je RBMA party Zeda Biassa i Eddy Ramicha. U subotu 02. lipnja na rasporedu je Fresh Island Festival Party te brojna druga iznenađenja.

Informacije o kotizacijama i prijavi, koji se u Last Minute paketima mogu kupiti za 400 kn, mogu se pronaći na web adresi konferencije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.