Afera Bendgate se nastavlja: Savija se i Samsungov Galaxy Note 4?

Screenshot: YouTube

AFERA Bendgate je, čini se, dobila nastavak, ali ovaj put nije riječ o iPhone uređajima. U središtu pozornosti sada je Samsungov uređaj Galaxy Note 4.

Lewis Hilsenteger, autor videa na kojem se demonstrira savijanje uređaja iPhone 6 Plus, objavio je novi video na svom kanalu Unbox Therapy na YouTubeu. Ovaj put video prikazuje kako Hilsenteger testira i Samsungov Galaxy Note 4, na isti način kao i iPhone.

Ako je suditi prema videu, čini se da ni Samsungov uređaj ne prolazi test savijanja, baš kao ni iPhone. 

Hilsenteger je, naime, nakon objave videa koji prikazuje testiranje iPhonea, dobio brojne komentare korisnika koji su izrazili negodovanje zbog činjenice da je testirao samo iPhone te su takav postupak ocijenili nepravednim. Nakon toga je Hilsenteger odlučio testirati Galaxy Note 3 i 4. 

Samsungova je "trojka", navodi Hilsenteger, izdržala test savijanja, no "četvorka", čini se, nije. Hilsenteger tvrdi da se Galaxy Note 4 savija na istom mjestu kao i iPhone.

"Morao sam dosta pojačati pritisak da bi došlo do savijanja na uređaju Galaxy Note 4, no Galaxy Note 3 i takav je pritisak izdržao", navodi Hilsenteger.

Činjenica je da bi se vrlo vjerojatno svi pametni telefoni savili pod većim pritiskom, no, pitanje je koliki je pritisak zapravo potreban da se to dogodi, a to je ono ključno pitanje na koje Hilsenteger, kako navodi, pokušava dobiti odgovor.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.