Aleluja: Snimat će se remake hita "Redovnice nastupaju"

Screenshot: YouTube

DISNEY je najavio snimanje nove verzije velikog hita "Redovnice nastupaju" iz 1992. godine, kazavši da je riječ o "novom pogledu" na film u kojem je glavnu ulogu odigrala Whoopi Goldberg.

Hollywood Reporter prvi je spomenuo snimanje filma, čiji će scenarij pisati Kirsten Smith i Karen McCullah, koje stoje iza filmova poput "Plavuša s Harvarda" i "Deset razloga zašto te mrzim". Producentica filma bit će Allie Shearmur, čiji je zadnji projekt Disneyev hit "Pepeljuga".

Remake filma stiže 23 godine nakon originala, u kojem je Goldberg glumila salonsku pjevačicu koja se prerušava u redovnicu kako bi pobjegla od dečka mafijaša, koji je postao ubojica. Disneyeva komedija 1992. godine zaradila je 232 milijuna dolara diljem svijeta, a godinu dana kasnije snimljen je njen nastavak. Svoju premijeru 2006. godine doživio je i istoimeni brodvejski mjuzikl, koji je osvojio nagradu Tony.

Disney zasad ne želi otkrivati radnju filma, a svi se nadaju da će u njemu glumiti originalna glumačka postava. S obzirom na to da je 59-godišnja Goldberg trenutno voditeljica talk showa "The View" i planira producirati show u kojem će se pojaviti njena kći Alex Martin, možda će biti potrebno čudo da bi se to dogodilo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.