Amira Medunjanin poručila: Sa Splitom imam neku posebnu vezu

Foto: Press

ZA SVE one koji broje dane do noćne čarolije na Sustipanu kada će 1. srpnja nastupiti Amira Medunjanin, a dan, zapravo večer kasnije, Jinxi, stiže informacija da konačno kreće prodaja karata!

Ulaznicu za San sustipanske noći po cijeni od 90 kuna možete potražiti u restoranu Corte Maltese na adresi Obrov 7 (iza ribarnice) u Splitu, u sustavu Croatia ticketsa, Adria ticketa ili pak preko web stranice ritamprodukcija.com.

Kraljica sevdaha, Sarajka Amira Medunjanin u Splitu će održati prvi samostalni nastup iako je Splićane već osvojila prošle godine na Runjićevim večerima kada je sve ostavila bez daha otpjevavši "Stine" i "Piva klapa ispod volta".

"Prvi put nastupam u gradu s kojim dugi niz godina imam posebnu vezu. Bio mi je kao neka vrsta lijeka, terapije za dušu, tamo onih devedesetih. Nadam se da ću se barem malo moći odužiti za sve ono što su mi taj grad i prijatelji pružili", poručila je Amira splitskoj publici.

Drugi izvođač ovogodišnjeg Sna sustipanske noći, Jinxi , najavljuju poseban set koji će uključivati unplugged dio, kao i neke pjesme iz repertoara benda koje nisu izvođene u Splitu više od deset godina, uz naravno, neke nove stvari koje će zasigurno publika zavoljeti.

Kao i prošle godine i na ovogodišnji San Sustipanske Noći pripremite se doći u chill out izdanju. Picnik garden je jedina vrsta ulaznica koja se ove godine nalazi u prodaji, a u nju je uključena enormna doza vrhunske glazbe i ambijent predviđen za čisti hedonizam.

Za one željne relaksacije bit će postavljeno mnoštvo dekica, a slobodni ste ponijeti i možda neku svoju najdražu, dok će za one spremne za lagani plesnjak u pozadinskom dijelu biti visokih stolova gdje će se moći nasloniti piće i plesuckati.

Ostale informacije i novosti pratite na www.ritamprodukcija.com i na Facebooku.

Evo kako je bilo prošle godine:



Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.