Ankica Dobrić: Ja sam baš jedna liječina, tražim one sprave na kojima se vježba 15 minuta



TIJEKOM petka u Zagrebu je otvorena jedna sportska poliklinika, a tim povodom nekolicina poznatih iz svijeta showbiza i sporta okupila se na otvaranju. Iako je najavljeno kako će svečanu vrpcu prerezati sam gradonačelnik Milan Bandić, u zadnji tren pojavila se njegova zamjenica Jelena Pavičić Vukičević rekavši kako je Bandić trenutačno u Beogradu pa zbog toga nažalost neće moći otvoriti ni Noć muzeja. Među poznatima koji su se ipak pojavili bili su Ankica Dobrić, Marijana Mikulić, Lada Kajfež, Hana Tabaković, Sanja Pilić, Vanja Grgec i Ines Priendl.

Ankica Dobrić: Ja sam baš jedna lijenčina, voljela bih vježbati jer se onda jako dobro osjećam

Ankica Dobrić otkrila nam je kako istovremeno radi na nekoliko projekata zbog kojih puno putuje po Hrvatskoj. "Radim u Histrionima, izašla mi je premijera `Stanari izgubljenog doma`, u subotu sam na gostovanju Varaždinu tako da dosta putujem s predstavama, bila sam u Osijeku i još par gradova. Imam malu epizodnu ulogu u `Larinom izboru` pa povremeno snimam", ispričala je.

Na pitanje kako je raditi s ekipom popularne sapunice, Ankica je imala samo riječi hvale: "Odlično mi je raditi na `Larinom izboru`, to su mi sve kolege, a ovi mlađi, uvijek je lijepo kad dođe neka svježa mlada krv, onda je to odmah sklapanje novih prijateljstava. Ja inače volim raditi na tim sapunicama jer postanemo kao neka obitelj i sprijateljimo se. U predstavi `Mjehur od sapunice` sa mnom glumi Ivica Pucar Puco koji mi je u jednoj sapunici mi je glumio sina, a to smo snimali prije tri godine, dan danas on mene zove mama, a ja njega sine i tako da su ta neka prijateljstva koja ostaju".

Poput mnogih, glumica je donijela i neke odluke za Novu godinu, ali ih nije ostvarila. "Donijela sam odluku da ne kasnim, ali mi nije uspjelo", rekla je kroz smijeh te dodala: "Onda sam donijela odluku da vježbam pa sam bila jedan dan otišla na jogu, ali mi se sve poremetilo zbog premijera, predstava i gužvi, ne mogu uhvatiti ritam pa više ne idem. Tražim one sprave na kojima se vježba 15 minuta i to je to jer sam baš jedna lijenčina, voljela bih vježbati jer se onda jako dobro osjećam i voljela bih kad bi mi to postala navika".



Marijana Mikulić: Filip Šovagović je kao jedan veliki dobri medo


Glumicu Marijanu Mikulić pitali smo da nam otkrije što ima novoga na poslovnom planu te kako joj je bilo surađivati s Filipom Šovagovićem na posljednjem filmu, a ona nam je rekla: "Zasad nema ništa specijalno novo, sve je u nekim pregovorima iako se nadam jednom projektu koji kreće sljedeći mjesec. Sada bi uskoro trebao biti gotov od Filipa Šovagovića film u drugom mjesecu, krećemo opet i s predstavama u HNK, to me veseli. Sa Šovagovićem je bilo super raditi, on je kao neki veliki dobri medo, malo je zbunjen, ali super je drag i užasno je pozitivna osoba".

Na pitanje s kim joj je najdraže raditi, glumica je bila iskrena: "Moram priznati da ja nisam toliko toga radila za razliku od svojih kolegica jer sam dosta kasnije upisala Akademiju pa sam imala dugi porodiljni, ali s kim god sam radila u principu mi je bilo dobro. Od redatelja do svih ostalih, od Ivande pa sve do Filipa sad, uvijek mi je bilo super, nikad nije bilo nekih nesuglasica kako to inače kod drugih zna biti".

Kako ima mnogo planova i želja za 2012. godinu pitali smo je planira li ove godine promijeniti nešto što nije prošle. "Odlučila sam malo više vježbati i više se posvetiti obitelji, a ujedno i više raditi, to je u našem poslu prokletstvo. Htjeli bi više biti doma, a čim smo neko vrijeme doma, htjeli bismo raditi. Ovaj posao je takav da ne možeš bez njega tako da se trudim kombinirati to dvoje najbolje što mogu", zaključila je Marijana.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.