Barry Manilow u tajnosti se vjenčao sa svojim menadžerom

Foto: Guliver Image/Getty Images

BARRY MANILOW vjenčao se sa svojim dugogodišnjim menadžerom, i partnerom, Garryjem Kiefom. Doznalo se to tek sada, a vjenčanje se, u tajnosti, održalo još prošle godine. 71-godišnji pjevač nije dosad javno govorio o svojoj opredijeljenosti, pa je informacija o vjenčanju, koje je održano u njegovom domu u Palm Springsu, mnoge iznenadila.

"To je bilo veliko iznenađenje", rekao je za National Enquirer njegov blizak prijatelj. Neimenovani je izvor za People potvrdio da je vjenčanju prisustvovao tek najbliži krug članova obitelji i prijatelja. Informacija još nije službeno potvrđena od strane pjevača niti njegovog glasnogovornika, no, u javnost su procurile fotke s vjenčanja, a izvor blizak pjevaču u razgovoru je za medije rekao da je njihova veza "sjajna" te da je "Garry uvijek bio tu za Barryja", no dodao je i to da se Manilow bojao izaći u javnost kao gay jer nije znao kako će to utjecati na milijune njegovih obožavatelja diljem svijeta.

"A onda je odlučio ne brinuti se previše što će svijet reći i napraviti ono što želi. Jako je zaljubljen i sretan", otkrio je izvor.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.