Basnoslovne svote: Provjerite koliko zarađuju omiljene televizijske zvijezde u SAD-u

JESTE li se ikad pitali koliko zarađuju vaši omiljeni glumci i televizijske zvijezde u SAD-u? Prema pisanju TV Guide Magazine, svote koje zarađuju televizijske zvijezde poprilično su visoke. Donosimo vam 20 najbogatiji zvijezda malih ekrana.

Dramske serije

U kategoriji dramskih serija nalaze se neka dobro nam poznata lica. Najviše će dobiti Mark Harmon za ulogu u seriji NCIS. Potpisao je na čak 500 tisuća dolara po epizodi. Slijedi ga Ellen Pompeo, koja će za glavnu ulogu u "Uvodu u anatomiju" dobiti 350 tisuća dolara po epizodi. Slijedi Kevin Bacon i "The Following", serija za koju će po epizodi dobiti 175 tisuća dolara. Lucy Liu za ulogu u seriji "Elementary" dobivat će 125 tisuća dolara, a Stephen Amell za "Arrow" 30 tisuća dolara po epizodi.

Humoristične serije

U ovoj kategoriji bitku odnosi Ashton Kutcher koji će za svaku epizodu u "Dva i pol muškarca" dobiti 700 tisuća dolara. Slijedi Kaley Cuoco za "Teoriju velikog praska". Lijepa glumica dobiva 300 tisuća dolara po epizodi. Cijela odrasla ekipa serije "Moderna obitelj" plaćna je 175 tisuća dolara po osobi. Lea Michele za "Glee" dobiva 75 tisuća dolara po epizodi, a majmunica Crystal the Monkey za seriju "Animal Practice" dobiva 12 tisuća dolara.

Kasnovečernji talk show

David Letterman prednjači u ovoj kategoriji. Godišnje je plaćen 28 milijuna dolara. Slijedi ga Jay Leno s 25 milijuna te Jon Stewart s 16 milijuna dolara. Craig Ferguson za svoj show dobije osam milijuna dolara godišnje, isto kao i Chelsea Handler.

Reality show

Mariah Carey će za svaku sezonu "American Idola" dobivati 17 milijuna dolara, a Howard Stern 15 za svaku sezona showa "America's Got Talent". Pauly DelVecchio iz "Jersey Shorea" dobiva 175 tisuća dolara po epizodi, a Betty White za "Off their Rochers" 50 tisuća dolara.

Voditelji vijesti

Matt Lauer iz Todayja dobiva 21,5 milijuna dolara godišnje, a Bill O'Reilly 15 milijuna dolara. Diane Sawyer plaćena je 12 milijuna dolara godišnje, a Anderson Cooper 11 milijuna dolara. Robin Meade plaćena je 750 tisuća dolara godišnje za svoj voditeljski posao.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.