Bazen - svevremenski dodatak vašem vrtu

Foto: Shutterstock

IAKO je izgled kućnog bazena bitan za kompletni izgled vrta, mnogi vlasnici tvrde da im nedostaje vještina i ideja za izazovni zadatak poput uređenja.

Vlasnicima bazena registrirani majstori s portala Traži Majstora.hr savjetuju kako savršeno urediti okolicu oko bazena te na taj način uljepšati i izgled vrta. S obzirom na opuštajuću atmosferu za cijelu obitelj, bazen se smatra idealnim mjestom za obiteljsko druženje tijekom ljeta. Osim toga, vrt s bazenom odiše elegancijom i ljepotom.

Za početak, preporuka za osvjetljenje bazena kreće prema prigušenom i intimnom, no planirate li lude, noćne zabave intenzivnija rasvjeta zvuči kao pametniji odabir. Imate li mjesta za fontanu, ne propustite priliku uljepšati svoj bazen. Fontana će pridonijeti romantičnoj atmosferi te učiniti boravak na bazenu još zabavnijim.

Svakako ne zaboravite i na zelenilo. Voda i biljke idealan su spoj prirode u vašem vrtu te zajedno pridonose blagotvornom učinku i zen-odmoru. Stoga osigurajte dovoljno zelenila oko bazena i uživajte u žuboru vode i mirisu biljaka. Imate li mjesta za visoko drveće i kamene ploče, svakako iskoristite prostor i ukrasite svaki dio oko vašeg bazena iz snova.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.