Bivša BBC-eva reporterka napušila se pred kamerama da pokaže utjecaj skunka

Screenshot: YouTube

BIVŠA BBC-eva kraljevska dopisnica Jennie Bond pred kamerama je udahnula dim skunka. Naime, 64-godišnja novinarka pridružila se voditelju Jonu Snowu i bivšem zastupniku Matthewu Parrisu u snimanju dokumentarca za program "Droge uživo: Kanabis na sudu".

Bond je kao dopisnica radila 14 godina, a priznala je kako joj se ovo iskustvo nije svidjelo, ali nije bilo ni toliko loše. Naglasila je da ju je podsjetilo na fakultet.

Na snimci eksperimenta može se vidjeti Bond koja udiše dim, a potom se smije i priča o svojoj ljubavi prema grožđu.

"Konzumirala sam kanabis kad sam bila studentica. Sviđao mi se njegov učinak opuštanja i nekontrolirani smijeh. Ideja da probam skunk mi se svidjela, jer sam željela vidjeti koliko je jači od kanabisa", priznala je.

Eksperiment kojeg je odobrilo Ministarstvo unutarnjih poslova dokumentiran je kako bi se pokušalo utvrditi kakav učinak skunk ima na mozak.

Nakon inhaliranja u laboratoriju, Bond je ispunila upitnik. "Želim li sada hranu? Ne, ako nije grožđe", priznala je.

"Moram reći da nije bilo kao u stara vremena, kad smo ležali na baršunastim jastucima u mračnoj sobi, pušili travu i slušali Jimija Hendrixa. Laboratorij, kamera i udisanje galona dima iz velike plastične vrećice daleko je od opuštajućeg. Nije mi ostavilo dobar osjećaj, a morala sam udahnuti dvije vrećice toga. Mirisalo je na kanabis i zavrtjelo mi se", priznala je, ali i dodala da su je blage halucinacije opustile.

Eksperimentu su se pridružili Snow i Parris. Na svom blogu Snow je priznao da je pušenje jačeg kanabisa nadmašilo sva njegova prijašnja iskustva.

"U trenutku kad sam osjetio da sam pod utjecajem droge, osjetio sam se potpuno oduzeto. Osjećao sam kao da mi je duša iščupana iz tijela i nikoga nije bilo u mom svijetu. Bio sam uplašen, paranoičan, fizički i psihički umotan u deku guste magle. Radio sam na područjima gdje se ratovalo, ali nikad nisam bio uplašen kao što sam bio na magnetskoj rezonanci nakon eksperimenta", opisao je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.