Bivši Power Ranger pušten iz pritvora: "Riječ je o samoobrani"

Foto: Press

GLUMAC Ricardo Medina u utorak je pušten iz pritvora nakon što su protiv njega odbačene optužbe. Taj 36-godišnji glumac, koji je najpoznatiji po ulozi u seriji Power Rangers u subotu je uhapšen nakon što je svog prijatelja Joshua Suttera ubio mačem.

"Žao mi je što se to dogodilo“", izjavio je Medina nakon što je pušten na slobodu, dodavši da su njegove misli s obitelji poginulog Suttera. Naime, u subotu Medina i Sutter žestoko su se posvađali u glumčevu domu te je svađa eskalirala fizičkim nasiljem.

Navodno, Medina se odlučio povući u sobu sa svojom djevojkom, no Sutter mu je prepriječio put. U tom trenu glumac je zgrabio mač koji se je nalazio pored njega te ga zabio u prijateljev trbuh. Nakon toga nazvao je 911 i pričekao policiju koja ga je odmah uhitila. Sutter je prebačen u bolnicu, no bilo je prekasno. Medinini prijatelji pokušavaju ga zaštititi i opravdati.

"Riječ je o samoobrani", izjavio je Frank Sheftel za ABC7. Glumčev odvjetnik također se slaže sa time te tvrdi da nema osnove zločina, također naglašava da Sutter nije bio glumčev cimer već prijatelj. No, cijeli slučaj još se istražuje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.