Blokada granice smeta i bivšem BB-ovcu Nemešu: Mora u Zagreb, ali ne zbog Marijane

Foto: Facebook

BIVŠI stanar Big Brother kuće Nikola Nemešević još je jedan u nizu onih koji nisu oduševljeni zabranom ulaska srpskih državljana u Hrvatsku. Iako će ga ljubitelji Big Brothera iz 2011. godine pamtiti po turbulentnoj vezi sa Šibenčankom Marijanom Kovačević, ta je veza u međuvremenu završila, a zgodni Nemeš sada u Zagreb dolazi zbog drugih razloga.

"Džabe izgleda ja cijelo vrijeme pjevam po Hrvatskoj i širim bratstvo i jedinstvo... Molim da netko obavijesti Hrvatski sabor da ja snimam album u Zagrebu i da se iz tog razloga zabrana ulaska srpskih državljana u Hr mora otkazati pod hitno. Hvala unaprijed', napisao je u šali na svom Facebooku profilu i tako obožavateljima otkrio da uskoro, nakon niza nastupa u Hrvatskoj, mogu očekivati i nešto više.

U vrijeme dok je boravio u BB kući, Nemeš se bavio opernim pjevanjem, no tu je karijeru zasad ipak odlučio ostaviti po strani, otkrio je u intervjuu za Stiluetu.

Opera na stand by

"Operu sam stavio na stand by budući da je to karijera koja traži potpunu posvećenost i ne trpi uporedno bavljenje drugim žanrovima, a ja sam trenutno fokusiran na autorsko stvaralaštvo. No, kada osjetim želju, opet ću se usmijeriti na solo pjevanje. A definitivno se volim baviti raznim žanrovima, iako sam svijestan da gledano sa komercijalne strane to nije pametan potez, ali da mi je to cilj, odavno bih otišao u narodnjake", rekao je Nikola koji ovoga ljeta pjevao u Rijeci, Labinu, Puli i Umagu.

"Ove godine sam po prvi put imao prilike da proputujem širom Istre, i oduševio sam se kako prirodom, tako i atmosferom koje svako mjesto nosi, a prije svega ljudima koji su me divno ugostili gdje god da sam bio. Umag sam zavolio zbog lijepih poznanstava, a ostao sam zatečen koliko su lijepi Grožnjan i Rovinj... Osim što sam se jednog dana slučajno odvezao u Sloveniju, najzanimljivije anegdote ipak nisu za javnost. Ali, moram reći da mi se Dalmatinci ne naljute – prva ljubav zaborava nema", zaključio je Nemeš.

 

Konačno antistres ¦:-{#umag #croatia

Posted by Nikola Nemešević on Sunday, 12 July 2015

Možda upravo u Istri ili Dalmaciji bivši "šibenski zet" nađe i novu ljubav.

"Način na koji se žena kreće, kako govori, kako se oblači i koliko plijeni svojom energijom su elementi koji me mogu zainteresirati. Volim vidjeti kad netko ima svoju posebnost", priznao je Nikola.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.