Bob Welch iz Fleetwood Maca počinio samoubojstvo: Pucao si sačmaricom u prsa



NEKADAŠNJI vokalist grupe Fleetwood Mac, Bob Welch počinio je samoubojstvo u četvrtak poslijepodne, a za sobom je ostavio i oproštajnu poruku javnosti još uvijek nepoznata sadržaja.

Vijest je potvrdio i glasnogovornik policije u Nashvilleu te dodao kako je bilo poznato da je 66-godišnji glazbenik bolovao već neko vrijeme te je to najvjerojatniji uzrok njegova samoubojstva, ali nije htio otkriti detalje o čemu se radilo. Bob se propucao sačmaricom kroz prsa. Tijelo je pronašla supruga Wendy s kojom je bio u braku od 1984. godine, piše Reuters.

"Bio je iznimno inteligentna osoba i uvijek je imao smisla za humor, zato je ovo nevjerojatno šokirajuće! Bio je velik dio naše povijesti koja se nekad zaboravi. Njegova ostavština svakako su pjesme jer je imao nevjerojatne sposobnosti kreiranja koje je donio u bend i to je ono što će nas uvijek nadživjeti", izjavio je Mick Fleetwood, jedan od osnivača Fleetwood Maca te Welchov menadžer tijekom njegove solo karijere.

Bob je pjevao u grupi Fleetwood Mac od 1971. do 1974. godine te je radio na pet albuma, a zaslužan je i za hitove "Sentimental Lady" i "Hypnotized". Nakon što je napustio grupu, osnovao je novi bend Paris, a snimio je i samostalni album "French Kiss".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.