Braku Ive Majoli došao kraj jer je ona našla drugog?

IVA MAJOLI prije nešto manje od mjesec dana je medijima potvrdila kako ona i njen suprug Stipe Marić, nakon pet zajedničkih godina, ne žive više zajedno. Tom prilikom je za Story ispričala kako je Stipe iselio iz njihova zajedničkog stana dok je nije bilo u Hrvatskoj, i to navodno zbog treće osobe - Martine Kolbas, ljubavnice s kojom ju je i upoznao.

No, Extra sad piše kako je za krah njihova braka zapravo kriva sama Iva i drugi muškarac - 40-godišnji poduzetnik Denis Popović, s kojim je navodno već nekoliko mjeseci u vezi i s kojim je već bila i u Americi te na skijanju u Val Gardeni proteklog vikenda.

Iako zajednička fotografija Ive i Denisa sa skijanja postoji, tenisačica je za Extru, koja piše i kako joj ovo nije prva izvanbračna afera, demantirala da su bili zajedno na skijanju: "Ne, ne, to nije istina", a na dodatno pitanje ima li istine u tome da se viđaju, brzo je rekla: "Ne, ne, ne bih komentirala. Moram ići, žurim. Doviđenja". Denis se trenutno razvodi od supruge Ivane, s kojom ima petogodišnju kćer Vidu, vršnjakinju Ivine i Stipine kćeri Mije.

"Jako mi je žao, ali moram potvrditi da nismo uspjeli spasiti naš brak", izjavio je Stipe Marić te dodao: "Njezine veze i izlete ne bih komentirao jer nemam nikakvih saznanja o tome".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.