Brijunsko vjenčanje sina Duška Ljuštine: Feštali i Linić, Štrok, Prodanović, Stazić...

Foto: Čitatelj Indexa, Hina

OVE SUBOTE  na Brijunima je održano vjenčanje Damjana Ljuštine, sina poznatog zagrebačkog kulturnog djelatnika i ravnatelja kazališta Kerempuh Duška Ljuštine.

Međutim, ono što je zaokupilo pažnju mnogih jesu uzvanici koji su pozvani na svadbu. Među njima viđeni su Slavko Linić, Goran Štrok, Čedo Prodanović, Nenad Stazić te još mnoštvo svatova koji su na Brijune potegli iz metropole.


A na Brijune, gdje je svadba održana, svi su stigli redovitom brodskom linijom.

Svadba pod drevnom maslinom

Neslužbeno se doznaje da je dio svadbe održan kod drevne masline, potom u uvali Verige te naposljetku na plaži uz more, piše Glas Istre.


Svadbi je prisustvovalo 250 uzvanika, a prvu bračnu noć navodno su trebali provesti u vili Lovorika. Uzvanici su počeli pristizati još u petak navečer, a budući su svi oni koji su stigli u subotu bili s koferima, za pretpostaviti je da će tu provesti nekoliko dana.

Među uzvanicima su navodno trebali biti Milan Bandić i Zdravko Mamić, no neslužbeno se doznaje da su dolazak zbog obveza otkazali u zadnji čas. Ljuština je bivši SDP-ovac i Bandićev neformalni savjetnik, ali i bliski prijatelj. Bio mu je i direktor kampanje za predsjedničke izbore prije pet godina.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.