Bujna poprsja vama na usluzi: Upoznajte Hooters djevojke iz Mađarske

Foto: The Chive

AMERIČKI  lanac restorana Hooters još je tijekom 80-ih započeo trend u kojem se gostima, osim konzumacije hrane, pokušalo ponuditi nešto novo i originalno. U toj namjeri, Hooters je i više nego uspio i danas je poznat kao lanac restorana u kojem najveći užitak donose pileća krilca, pivo i pogled na nevjerojatna ženska poprsja.

Danas su tzv. "breastauranti" popularni diljem svijeta i jedni su od rijetkih koji se u vrijeme recesije mogu pohvaliti ubrzanim rastom i zavidnim poslovanjem. Dokaz za to su i mađarske Hooters djevojke iz Budimpešte koje vam danas predstavljamo i koje po svojim atributima nimalo ne zaostaju za svojim američkim konkurenticama.

Svake godine Hooters bira i svoju Miss, a imaju i vlastiti Hall of Fame. Među slavnim Hooters djevojkama je i bivša zaručnica Hugh Hefnera i Playboyeva zečica Holly Madison. Prema "pravilniku" Hootersa, njihova djevojka mora biti tip navijačice, surferice i djevojke iz susjedstva. Također, zabranjene su neuobičajene frizure, čudne boje kose, kape, marame a kosa se ne smije nositi niti u rep. No, s obzirom na to kako su odjevene, čudne frizure i kape teško da bi itko i primijetio.



 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.