CRO MILF: Deset najseksepilnijih hrvatskih celebrity mama

AMERIKANCI bi ih nazvali MILF-icama, no mi ćemo puno pristojnije reći da su one "seksi mame s kojima bi se voljeli družiti" te pravi užitak za gledanje. Hrvatice su poznate kao jedne od najljepših žena na svijetu, a ove seksi cure pokazuju da jednako dobro izgledaju i nakon što postanu mame. Uživajte u našem pregledu najseksepilnijih hrvatskih mamica.

1. Nikolina Pišek

Prvo mjesto naše liste pripada prekrasnoj Nikolini Pišek koja je majka curice u tinejdžerskim godinama i uvjerljivo jedna od najvećih seks bombi na našim prostorima. Nikolina ima sve što bi muškarac mogao poželjeti: lijepo lice, seksi kosu, duge noge i bujne grudi, što su prepoznali i mnogi prestižni časopisi za muškarce koji ju rado ugošćuju na svojim stranicama.



2. Severina

Seksi Seve uvijek izgleda besprijekorno pa je tako i nakon poroda sinčića zadržala svoju vitku figuru na kojoj se sada još više ističu ženski atributi za kojima lude muškarci diljem Hrvatske.



3. Nives Drpić

Nives svakako zaslužuje titulu "divlje mame" jer bez obzira na svoju brojnu obitelj i dalje uživa u snimanju golišavih fotki kojima često razveseljava svoje fanove na Facebooku.

4. Malina Grahek

Mlada mama, lijepa Malina Grahek, prije dvije je godine rodila sina Luku što se nimalo nije odrazilo na njezinoj manekenskoj figuri kojom i dalje plijeni pažnju gdje god da se pojavi.

5. Iva Leko

Mlada supruga nogometaša Jerka Leke oduševljava svojim zamamnim tijelom i očaravajućim licem, a nedavno se našla na jednom popisu 25. najljepših žena Hrvatske.



6. Viktorija Rađa

Uvijek dotjerana, glamurozna i elegantna, Viktorija je definitivno jedna od najzgodnijih žena naših sportaša, ali i najseksi hrvatskih mama.



7. Anja Alavanja

Slatka Anja osvojila je naša srca imidžem dobre djevojke iz susjedstva, ali i vragolastim pogledom koji se krije iza njezinog anđeoskog lica. 



8. Ljupka Gojić Mikić


Ljupka je jedna od naših najpoznatijih manekenki, a svakodnevni  poslovi od nekoliko desetaka tisuća dolara, egzotična putovanja i društvo najpoznatijih svjetskih celebrityja nisu je spriječili u nakani da postane dobra mama i brižna supruga, izgledajući pritom svakog dana poput pravog supermodela.



9. Bojana Gregorić Vejzović

Što reći o seksi Bojani? Ona je uspješna, talentirana i pametna, a njezinim nogama jednostavno nema kraja. Mama za pet plus!



10. Vanja Rupena


Još jedan supermodel koji se uspio probiti na svjetskim modnim pistama, napraviti karijeru, roditi dijete i ostati tako prokleto seksi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.