Čarobne Tapas večeri u restoranu Lido

Foto: PR

ČARI originalne Tapas večeri u biseru zagrebačkih gastro delicija, restoranu LIDO! U jedinstvenom, prekrasno uređenom ambijentu uz živu glazbu na akustičnim gitarama, uživajte u posebnoj gastro ponudi i nezaboravnim okusima svih vrsta!

Kultni zagrebački restoran LIDO, koji se opravdano nalazi na samom vrhu ljestvice zagrebačke gastro ponude predstavlja novi koncept  čarobne Tapas večeri. U srijedu, 05. lipnja od 20.00 sati uživajte u živoj glazbi na akustičnim gitarama, a nezaboravnu večer i raj za nepce upotpunite posebnom ponudom čarobnih okusa s Lidove gastro karte. Tapas večeri novi su koncept zagrebačkog restorana na Jarunu, koji poput brojnih svjetskih metropola svojim mladim gostima prije uzbudljivih noćnih izlazaka, nudi zanimljiv program i ukusne delicije.



U jedinstvenom okruženju i prekrasno uređenom ambijentu naći će se zanimljiv meni po kojima je ovaj popularni restoran i zaslužio biti na vrhu ljestvice najboljih restorana u gradu. Ispobajte divovske raviole, hrskavu torticu od grdobine i kozica, tagliatu od telećeg bifteka, tempuru od kozice i hobotnice te mnoge druge vrhunske delicije.

Restoran Lido smješten je u idiličnom okruženju zagrebačkog jezera Jarun. S pogledom na jezero, neometan bukom, Lido je prava gastronomska oaza u kojoj u miru i veselju možete provesti nezaboravne trenutke. Stručno osoblje restorana sa zadovoljstvom će odgovoriti na najzahtjevnije želje gostiju. Od kreiranja menija za organizaciju svih vrsta događanja do vrhunske usluge u potpunosti podređene zadovoljstvu svakog gosta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.