Chaz Bono operaciju ugradnje penisa obavit će u Beogradu?

CHAZU BONU, sinu Sonnyja Bona i Cher, ostala je još jedna operacija do potpune promjene spola, ona ugradnje penisa, koju bi, prema pisanju Blica, mogao obaviti u Beogradu.

Operacija bi se trebala dogoditi vrlo skoro, a jedino još neriješeno pitanje je hoće li se obaviti u SAD-u ili u Srbiji. Naime, Chaz je navodno u stalnom kontaktu s kirurgom Miroslavom Đorđevićem koji radi u Univerzitetskoj dječjoj klinici u Tiršovoj i među najpoznatijim je kirurzima za ove vrste operacija u svijetu te godišnje obavi između 30 i 40 zahvata tog tipa.

Za Blic je izjavio: "Nedavno sam bio u Americi 15 dana, ali nisam se uspio vidjeti s Bonom, što zbog mojih, što zbog njegovih obaveza. U stalnom smo kontaktu, a nedavno smo imali telefonsku konzultaciju koja je trajala skoro jedan sat. On je potpuno spreman za promjenu spola, dobio je sve dozvole i uskoro ćemo krenuti u postupak. Predložio sam mu da operaciju može obaviti u Beogradu ili u Americi, gdje također imam dozvolu za rad. To je, ipak, njegova odluka i u dogledno vrijeme ću znati gdje će se raditi".

Chaz Bono rođen je kao Chastity, a 1995. godine, još kao žena, javno je priznao homoseksualne sklonosti. Proces promjene spola započeo je 2008. godine, a kako bi u potpunosti bio muškarac ostalo mu je još jedino ugraditi penis.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.