Christopher Nolan: Sljedećem redatelju "Batmana" preporučujem da vjeruje u sebe

IAKO JE posljednji dio Nolanove sage o čovjeku-šišmišu, "The Dark Knight Rises", tek krenuo u kino distribuciju, priče o nastavku Batmanovih avantura, već su se proširile medijima. No, redatelj Christopher Nolan naglasio je kako je njegova "Batman era" definitivno završena.

"Moje vrijeme provedeno u Gothamu, bilo je jedno od najizazovnijih, ali i najzahvalnijih iskustava kojima se jedan filmaš može nadati. Iskreno, nedostajat će mi Batman. Volim zamišljati da ću i ja nedostajati njemu, no znam da nikad nije bio baš posebno emotivan", našalio se Nolan.



Ipak, Nolan je imao i pokoji savjet za redatelja dovoljno hrabrog da nastavi priču o Vitezu Tame, prenosi Huffington Post.

"Kad dođe vrijeme za sljedećeg Batmana, preporučujem onome tko će ga raditi da ostane vjeran svojoj viziji i vjerovanjima i da ne obraća previše pozornosti na ono što drugi žele od njega. Samo tako, ovi će filmovi dobiti dostojnog nasljednika", naglašava Nolan. Kraj filma "The Dark Knight Rises" itekako ostavlja mjesta za nastavak franšize pa je nova "Batman-priča" moguća već kroz nekoliko godina.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.